Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daneed

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bhutánban jelentős hangsúlyt fektetnek a szénsemlegességre és a környezet megóvására, ezért nem lenne teljes egy bhutáni látogatás a helyben termesztett zöldségek felfedezése nélkül. Íme néhány zöldség, ami még emlékezetesebbé teheti a Mennydörgő Sárkány földjén tett utazásunkat: 1. Bambuszrügy…..
daneed 2020.05.14 08:12:22
@Örömhernyó: ez a keserűdinnye valoban borzalmas, kuoguo asszem, vagy ilyesmi. Ők is csak a csí miatt eszik :D
Arra gondoltunk, ez esetben beszéljenek helyettünk a képeink. Mert a szöveg úgyis csak annyi lenne, hogy azta meg hogy fantasztikus és lélegzetelállító. Persze később összeszedjük a tudnivalókat azzal kapcsolatban, hogyan és nagyjából mennyiből lehet egy izlandi túrát összehozni, ha nemcsak az alap…..
Rengeteg új fapados útvonalat jelentettek be a szolgáltatók Budapestről az elmúlt hónapokban, alig maradt közvetlen járattal nem elérhető nagyobb fehér folt Európa térképén. De legyünk telhetetlenek, itt az újabb kívánságműsor arról, hogy mi hiányzik még nekünk, nyilván filléres jegyekkel. Szavazni…..
Subba Szerdus! 2016.01.20 09:04:07
A Kishableány hamburgere rögtön három helyé egyszerre: Badacsony mellett ugyanezt eheted Keszthelyen a Fröccsteraszban és a túlparton, Balatonbogláron, a Palettában is. Sőt, nemcsak ezt, hanem a beach food projekt mindegyik elemét: ezeket Bezerics Dani és a Balatoni kör azért…..
Kéne egy gyors és egyedi pénztárca? Akkor kuksizd meg ezt a videót, mert ez a mókus egy papírzacskóból hajtogat egy igazán helyes pénztárcát. Komolyan, papírzacsiból. Mókus imádja az okos ötleteket. És Te? Lájk!   Persze nem is kérdés, hogy csíkos mókusként rajongunk…..
Budai rangadóra indultunk, ugyanis nem elég, hogy Pasarét két köpésre van Óbudától, de még tétje is volt a mérkőzésnek, nem csak a budai presztízs. Bármelyikük nyer, komoly lépést tesz az NB3 felé, (a BLASZ I. megnyerése után osztályozót kell játszani valamelyik megyei…..
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
daneed 2012.10.15 14:05:04
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
daneed 2012.09.05 21:00:01
"Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki."Forrás: www.eekh.huGyógyszerészCélország: Egyesült Királyság 2009.01.01.-2009.12.31.Kérelmezők száma: 212010.01.01.-2010.12.31.Kérelmezők száma: 26 ..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
daneed 2010.12.01 12:00:56
@kukoid1:
Ő Bob a Twin Peaksből :)
Soron következő gasztronómiai jellegű posztomat bakteriológiában* járatos barátaim figyelmébe ajánlom. Következzék a Bakteriológus Desszert, közismertebb nevén a Crème brûlée! Ezen édességgel először tavaly a hotelben töltött idő alatt találkoztam, miután már mindent…..
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
Most pedig a személyes dolgok után valami ismeretterjesztővel folytatnám, noha vannak kétségeim ennek hasznosságáról, hiszen ha valakit érdekel, úgyis utánanéz máshol, akit meg nem, annak úgyis mindegy. Anyway, ha már ezt valamiféle missziónak érzem, miért ne élhetném…..
Egyelőre nincs meg a tudományos magyarázat arra, hogy milyen rejtélyes folyamatok zajlanak a télire bezárt pincékben. A megoldás a tavaszra már biztosan nem lesz meg, így a biciklis szezont most kezdők ismét csak a furcsa jelenséggel szembesülnek: az ősszel kifogástalan állapotban…..
 …és elmondja, hogy az ittmaradottaknak se könnyű :-). Az ételek itt is furcsák, főleg azok, amiket a munkahelyi menzán adnak – annak a két embernek, akik még dolgoznak ilyenkor is, köztük velem – 20-a után. Azokról az ételekről nem is beszélve, amelyekkel…..
Hát ez egy kemény hely kedves olvasóink! Autentikus egységünk egy bádogtetejű jurtához hasonlít, melyet kékre mázolt acélváz és acélhálós rózsaablak tesz még felejthetetlenebbé! Sokáig csak annyi volt rá kiírva, hogy 574-es számú Korcsma, de az most már idejét múlta, így…..