Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limmi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindjárt itt a tél, de egy családot éppen most lakoltatnak ki. Nem tudom, a kilakoltatási moratórium hogyan működik, de ebben az esetben láthatólag sehogy. Nem értem én ezt. Hogyan lehetséges, hogy végrehajtó cégek adják egymásnak az adóst? Elvenni egyik sem tud semmit, mert…..
A létrehozók reményei szerint nem gördítenek szándékosan bürokratikus akadályokat a készülék engedélyeztetése elé, ellenkező esetben a világszabadalmat kénytelenek lennének más ország termékeként forgalomba hozni. Sorozatunk befejező részében Antal József, a Diagon…..
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
Limmi 2012.01.01 16:50:38
@+old6ó: Még helyeselnék is, ha azt látnám, ők is visszafogják magukat!
De nem!!! Dőzsölnek. A népet pedig nyomorba lökik. Nekem ne dumáljon senki, hogy nincs éhezés. De van! Ahol én lakom igenis nyomor van. És én még jól állok a havi 70 ezer forinttal ( ketten élünk belőle) Mielőtt bárki azt mondja, netem persze van..Igen van és lesz is. Az egyetlen lehetőség, hogy ne bolonduljak meg. Inkább lemondok mindenről, de erről nem.
Utálom a baloldalt, rohadt uzsora bérencek, de már utálom a jelenlegi kormányt is. A fentebb írtak miatt.
Fél éve indított blogunk összesen 53 bejegyzésében a trombózisos megbetegedésekről, a lehetséges terápiákról, különböző hasznos tanácsokról és az INR-mérés fontosságáról közöltünk írásokat, összeállításokat. Az Orvos válaszol rovatban olvasóink kérdéseit vettük…..