Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Single-Side

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miként gondolkodnak a hírös város vénei? Előzmény itt: Quod licet Iovi, non licet bovi Folytatás: *** 2013. március 25. Szia Mari! Ahogyan ígértem utánanéztem a tombolával kapcsolatos információknak és megkérdeztem az érintett vén társaimat is, akiknek bővebb…..
Ahogy az Index is megírta, a Győr Plusz Rádió tartotta a lelket az M1-esen hosszú órákra - néhány esetben majdnem egy napra - beragadt autósokba, egyikük, Orosz Sándor (a Kreatív képén) 27 órát ült a stúdióban, hogy összehozza a rászorulókat a segíteni vágyókkal. A Kreatív…..
Single-Side 2013.03.20 04:41:47
Sziasztok! Ittvan a két műsorvezető interjúja. Egyszerűen szenzációs, amit véghezvittek. Küldjétek el minél több embernek, hogy értesüljenek róla, mi is történt VALÓJÁBAN!

youtu.be/FFOwyn0TyPM
youtu.be/zUc7ifYWeX0

Felfogni nem tudom, hogy hogy miért nem őket mutatják a tv-kben Pintér és Bakondi helyett???

Vérlázító, pofátlan, és elképesztő, ahogy a mai napon beszélt Pintér és Bakondi a katasztrófavédelem szervezettségéről, sikerességéről, és gyors reagálásáról...
Single-Side 2013.03.20 04:46:36
@Leadfoot: Hogy túlzás-e? Szerintem sürgősen nézz utána, mit műveltek ezek az arcok, és utána alkoss véleményt. Fogadjunk, hogy egyetlen percet sem hallottál az 58 órás "vészadásból".

Kezdésnek hallgasd meg az első videót, amit belinkeltem.
Autóvásárlás-vallásvásárlás írta: Lee Marsh Tegyük fel, autót szeretnék vásárolni. Körülnézek, de nem igazán tudok dönteni, ekkor valaki megszólal, hogy nekik van egy jó autójuk. Ez a legjobb a piacon. Jobb, mint bármelyik másik. Kiemelkedően gyors,…..
Single-Side 2012.07.24 02:42:44
@leslie07: "Egyetértek. Az olvasók száma hatványozottan tullépi azoknak a számát,akik írni is szoktak."

Egyetértek! Sőt! Az írók száma hatványozottan túllépi azoknak a számát, akik írni is TUDNAK!
A kongresszusokon egy gyakran elhangzó kérdés: "Anyu, mikor megyünk már a mekibeeee?" =D Ennél talán csak az gyakoribb, hogy "Mikor lesz már végeee?" Halálra unott Tanúk, akiknek néhány öregember mossa az agyát miközben azt hiszik, a megmentésük attól, függ, hogy ott ülnek-e…..
Egyszer Jézus a következőket mondta a farizeusoknak: „hasonlítotok a meszelt sírokhoz, amelyek kívülről ugyan szépnek látszanak, de belül tele vannak halottak csontjaival, és mindenféle tisztátalansággal.” (Máté 23:27, NW). Ma is ez a helyzet sok Jehova Tanújával.…..
Single-Side 2012.06.26 22:06:47
Sziasztok! Kicsit megkésve, de muszáj megosztanom Veletek, hogy jártam! Elolvastam a történetet, és bevallom őszintén először nem hittem el! "Ilyen egyszerűen nincs, nem létezhet!" - ismételgettem magamnak. Sőt, - nem vagyok rá büszke, de - olvasás közben ezek a mondatok jártak a fejemben:

"Városi legenda felépítése: a történet, képpel és kitalált személyekkel. Az alaptörténet és annak elemei általában misztikusak, horrorisztikusak, félelmetesek, vagy viccesek. [...] Terjedés és hit: Sok városi legenda szól félelmetes bűnökről, fertőzött élelmiszerről, vagy más olyan dolgokról, amelyet sok ember igaznak vél. Többen ha elhisznek egy ilyen történetet, már úgy terjesztik a családjukban és az ismerőseik között, mint valódi veszélyt, amitől óvakodni kell. A legendákban való hit megjelenik a veszélytelen, vicces történeteknél is. Több ilyen történet is egyszerű viccek továbbfejlesztése, melyet valaki úgy adott elő, mintha megtörtént volna vele. Kitalált történet igaz történetté alakulásának tipikus példája az, amikor valaki úgy mondja el, hogy az egyik ismerősének az ismerőse" jelen volt, vagy vele történt meg." (
hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%B3besz%C3%A9d)

Viszont utána rá kellett döbbennem, hogy felületesen olvastam el Fekete Bárány történetét! Átsiklottam felette, pedig ott áll a szövegben feketén-fehéren: "Mielőtt bárki azt hinné, hogy eltúlzom a esetet, biztosítom az olvasókat, hogy pontosan ez történt."

Sőt, a későbbi kommentje is alátámasztja ezt, mely szerint: "Biztosíthatok mindenkit, hogy amit leírtam az igaz. Amikor először hallottam, én is megdöbbentem."

Ráébredtem arra, hogy mennyire felelőtlenség bármilyen hihetetlennek tűnő írást egy szimpla felületes olvasás után automatikusan igaztalannak minősíteni. Jehova áldását kívánom Nektek, és még sok ilyen hasznos cikket a blogra!
Single-Side 2012.06.27 00:46:59
Kedves Johnny! Nem értem mi a probléma, csak próbáltam őszintén indítani Nálatok! Talán hihetetlen, amit leírtam? Nem értem miért. Nem akarok kimenni a jégre, nagyon csúszós az nekem. Különben sem konfrontációt szeretnék, Raymond Franz pedig még így elsőre túl "kemény eledel" számomra, viszont el fogom olvasni (hallottam már róla), és eszem ágában sincs megkérdőjelezni!

Találomra rákattintottam egy linkre:
jehovatanui.blog.hu/2012/04/16/olvasoink_kuldtek_36

Nagyon rövid, de annál lényegretörőbb! Besúgók! Hiszen mindig is tudtuk, éreztük, sejtettük, nemde? De mostmár bizonyos is vagyok benne, hiszen le van írva!

SSSSS beküldte, és nem a kisujjából szopta, hiszen a testvérnő mondta el neki, aki hallotta! Ráadásul képzeljétek, második olvasatra "SSSSS" neve is ismerősen csengett, elég egyedi név. Biztos vagyok benne, hogy valahol már láttam, talán egy másik gyülekezet Hirdetőtábláján, vagy egy kongresszusi kitűzőn. De egyre biztosabb vagyok benne, hogy egy Körzetkongresszuson együtt voltunk a Takarító-osztályon. Milyen kicsi a világ!

metanoia: Egy szóval sem írtam, hogy városi legendának tartanám a történetet. Mint azt sem, hogy feltétel nélkül igaznak venném a kongresszusokon elhangzó - sokszor számomra is kitaláltnak/mesterségesek ható - tapasztalatokat, vagy olvasók kérdéseit.

Pont azt írtam le, hogy annak _tűnt_ először, de önvizsgálatot tartottam, és rájöttem, milyen butaság megkérdőjelezni!

Nem díjazzátok az őszinteséget errefelé? :(