Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezigen!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kaliforniai Monterey-ben rendezett aukción, augusztus 17-18. között kerül kalapács alá az 1960 Plymouth XNR koncepció autó, melyet a Chrysler a Corvette ellenfelének szánt, 52 évvel ezelőtt. A futurisztikus, egy plusz egy személyes, asszimetrikus járgány igazi ritkaság, az ára…..
  Az eredeti ajánlásban a második hétre már dánieli böjtöt javasoltunk, de legyél ebben teljesen szabad és ha továbbra is a léböjtöt választod, akkor abban, vagy ha a böjt más formáját, akkor abban áldjon meg az Úr Téged. 2. hét Január 15-22. Ima és böjt a…..
 Kedves Testvérünk és Szolgatársunk!Szeretettel hívunk Téged és Közösséged tagjait is 2012. január 8-28-ig tartó, háromhetes ima- és böjt összefogásra, melynek célja, hogy ebben az időszakban, amikor minden megrázás alatt van, Isten népe meg tudja ragadni ezt megújulási…..
ezigen! 2012.01.11 23:07:10
Friss, meleg, ropogós még az a néhány képkocka, amit legújabb tervünkről készítettünk. Akinek csak megmutatjuk, mindenki felkiált, hogy ez fotó, vagy 3d-s modell? És hogy milyen valósághűek a növények, meg a szőlő az asztalon... Nagyon érdekes, hogy mi foglalkoztatja a…..
ezigen! 2011.09.04 20:09:53
@markymango: csak annyi a probléma, hogy perspektíva-beállítást az építészeti fotózásban vagy szigorúan párhuzamos vetítéssel, vagy a kétiránypontos, esetleg extrém nézőpontból felvéve alakítják ki. itt a felületek élei egy igen távoli pontba futnak össze, és ez beállítatlan érzést vált ki. Amúgy - mondom - jó a felvétel, de a tartalom viszi inkább a szemet.