Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopkin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog GeexKomix 71. 2014.02.28 11:00:00
Dredd: UnderbellyTörténet: Arthur WyattRajz: Henry Flint2000ADMiközben Karl Urban néhány hónaponként menetrendszerűen elböffenti magát (erre legutóbb a napokban került sor), hogy a tavalyelőtti Dredd mozifilm folytatása a pénzügyi bukta ellenére– köszönhetően a csinos…..
Geekblog Harcban élve 2014.02.10 10:00:00
Szinte látom magam előtt Sylvester Stallone nappaliját, ahogy az idősödő akcióisten a kandalló előtt, kedvenc karosszékében ülve, fogai között egy bazi nagy szivart forgatva, elegáns selyemköntösbe bugyolálva olvasgatja Chuck Logan regénysorozatának Homefront című kötetét.…..
Geekblog Hours 2013.12.17 12:01:36
Eddig sem volt kétséges számomra, hogy a jobb híján "Sors"-ként emlegethető, kifürkészhetetlen felsőbb hatalom gyakran úgy viselkedik, mint egy rosszindulatú, kegyetlen szarházi, az utóbbi évek talán legsokkolóbb színészhalála, Paul Walker végzetes balesete azonban még így is…..
Az Intercom levélben értesített minket arról, hogy a Warner stúdió mostantól kezdve nem engedélyezi a filmjei világpremierkor való bemutatását Magyarországon. A döntést azzal indokolták, hogy az utóbbi hónapokban az általuk forgalmazott filmek első kalózkópiái hazánkból…..
hopkin 2011.06.12 10:05:02
Felháborodva olvasom a sok elvakult, "vasakarattal védem az igénytelenségem" olvasót. Én is vidéki vagyok. Soha nem éltem jol soha nem volt drága telefonom vagy bármi amit arany számban mérnek és talán igy is volt jó. Megtanultam értékelni azokat a dolgoka amiket mások természetesnek vesznek. Megtanultam várni a dolgokra. Nem értem be soha kevesebbel mint amit akartam de arra hajlando voltam várni és megszerezni. Az én falmuban jó 3 honap csuszással vetitették a filmeket és bár kétnappal a premier után már nálunk is ott ugráltak a Camos én már láttam betyárok én inkább vártam. Ha valamit nagyon akartam megnéztem moziban, ha csak kicsit érdekelt jöhet egy jó DVD rip.
Azóta debreceni vagyok. A helyzet most se változott. Az évi 4-5 filmet ami érdekel csakis moziban nézem. A többire pedig várok honapokat vagy éveket (Never Back Down majd 2év szinkronosan)
A mai embereknek nem számit más csak a mennyiség. De nem csak ez a probléma a mai kispolgár (városi vagy falusi) arra is lusta hogy utána járjon, hogy mit jelent a Cam TS vagy R5 jelzés, egyszerüen ahhoz is buta és primitiv hogy rájöjjön ennél létezik jobb is csak várnom kell kicsit. A minöség nekik semmit nem jelent. Igazábol nem is élvezik az adott filmet, csak el akarnak dicsekedni, hogy már látták, hogy beszálhassanak a beszélgetésbe amikor az adott filmröl van szó.
Igen mostanában már vannak egész nézhető R5 vagy TS verziók is de akkor undorito aki ezeket falja. Lehet mondani hogy igen akik itt vannak mind "GYÍK"ok és mijogon szoljuk le aki a kamerás felvételekben éli ki magát. De különbség van a között aki igényesen müveli a számára kedves dolgokat (esetleg azért válik valaki számára valami hobbivá mert képpes bele igényességet vinni ezáltal megszeretni), vagy egyszerü szakbarbár vagy okoskodo betyár léttére csak ahhoz ért, hogy valamit össze csapjon és majd végül a feledés homályába is kerüljön mert a végeredmény nem is nyujt olyan elégedetséget amit igazábol az ember keres. Valami ilyesmi lehet a minöségnélküli filmzabáloknál is. Aki pedig ezek után még védi is magát és társait, söt nemgyengén sértö megjegyzéseket füz azokhoz akikbe egy kis igényesség is szorúlt, na az már tényleg mindennek a legalja.