Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogyoródi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
mogyoródi 2010.10.20 20:23:12
@Énbagoly: javaslom a Haszon Nőknek nevű lapot, az pont ilyen. Egyébként abban van női barkácsrovat is:), tök jó, olyan dolgokkal, amiket háziasszonyok vagy szinglik is meg tudnak csinálni.
Filmdroid Újabb Machete előzetes 2010.07.23 22:09:52
Azt hiszem idén három akciófilm előzetese alapján lehetett ráfogni, hogy ez a produkció oda fog ba....Szóval a The Expendables, a Predators és a Machete tűnik az idei felhozatalból igazán keménynek. Ezek közül most a Machete kapcsán örvendeztettek meg minket egy új előzetessel. ..
Nos, úgy érzem, itt az ideje, hogy a Premier League nagy csatája (Judas – Maiden) után nézzünk egy derbit a Bundesliga I-ből is. Lássuk, mire megy egymás ellen a germánok két nagy büszkesége, az Accept és a Helloween! Hogy miért pont ők? Azért mert huszonöt évvel ezelőtt,…..
mogyoródi 2010.06.25 11:52:34
A nap legextrémebb híre, hogy partidrogot itattak Dömsödivel Hajdú buliján. Jól sikerült Hajdú Péter születésnapi bulija, a Bors információi szerint Dömsödi a bulit követően otthona nappalijában, majdnem anyaszült meztelenül ébredt fel, s nemhogy a hazaútra, a buli jelentős…..
„Zöld erdőben jártam, nagyokat” - mondta, miközben egy határozott mozdulattal bezuhant a fotelba. „Kussolj már bazdmeg, nem látod, hogy bűzlöm mint az állat, pedig én nem is piáltam be, mint te” - üvöltötte hirtelen egy szuszra, és egyáltalán nem érdekelte,…..
Pain: A szex vajon mi? VS Nincs segítség az égből Szó se róla, a 90-es évek futószalagon termelte ki azon hazai popproduktumokat, melyek leginkább Uri Geller és a NASA hatáskörét gazdagították volna. Az évtized vége felé azonban feltűnt egy fiatalember, aki vélhetőleg még…..
mogyoródi 2010.03.20 20:09:07
Mostantól a nagyközönség számára is elérhető digitalizált formában, ingyenesen a Magyar Távirati Iroda XX. századi híreinek egy része és az MTI fotóarchívumából készült összeállítás a rendszerváltás utáni évekből. A Nyitott archívumok programról az MTI, a Magyar…..
Mandiner blog Propaganda 2009.11.03 14:01:00
    Tudatos pártstratégia a jobbikos kommentelők internetes propagandája, derül ki egy írásos dokumentumból, ami az Index birtokába került. Nem lepődtünk meg: nekünk is csiripelték már verebek, hogy írásba foglalt útmutató alapján szállták meg a magyar online…..
Szeptember elején jelenik meg utoljára a Tina magazin. Kiadója, az Euromedia Bt. – melynek 50 százalékban a svájci Ringier AG a tulajdonosa – nem látott hosszútávon lehetőséget arra, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben veszteségessé vált lap a jövőben nyereséges lehet…..
léggitár A mágus 2008.12.21 14:26:00
Grand MagusIron Will2008Rise Above RecordsValami bűzlik Svédországban, ez most már biztos. Azon már nem csodálkozik senki, hogy a svédeknél az egy főre jutó jégkorongozók, és zenészek száma magasabb az átlagosnál, de hogy az énekesek tekintetében is klasszisokat termelnek ki, ez…..
Tudom, hogy a Vajdahunyadvár nagyobbacska, nem Pest megyében van és újépítésűnek is legfeljebb az erdélyihez képest mondható. De könyörgöm, akkor mi ez az express.hu-n?"Pest megyében, a Hősök terétől 10 percre, 1500 nm-es telken kivételes szépségű, több funkciós,…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
mogyoródi 2008.08.26 21:15:11
comment:com Mentsük a kanalakat! 2008.05.03 15:08:00
A sportot letudtuk délután, maradtak a filmek, sorozatok, néphülyítő bűvészműsorok és tehetségkutatók estére - lássuk miből élünk! Egy kora délutáni filmmel kezdünk, mégpedig az m2 Thomas Crown ügy című darabjával, amit azért emelünk ki, mert ez nem a Pierce Brosnan féle…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..