Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KALMÁR

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentem, jó a malac!A km számláló közben 281.000-re ugrott.Egy apró eseményt is rögzítek a jegyzőkönyv kedvéért.Ezt a számot a MOM Park mélygarázsában mutatta a számláló, miközben én az autó slusszkulcsát kerestem égre-földre.A behajtáskor leolvassák a rendszámot,…..
Szerencse, hogy a híresztelésekkel ellentétben az öreg autónak NINCS lelke, vagy ha mégis van, akkor az már a bontóérettséghez közelít.Ha lenne lelke a malacomnak, már akkor vérig sértődött volna, amikor 10 éve kiálltam vele az autópiacra (azóta is örülök, hogy nem vitték…..
KALMÁR 2011.06.17 12:48:06
@malacorr: Hello.
Nos, nálam ezt még nem kellet cserélni, de meg fogom nézetni, lehet nálam is ez a gond. A malacom pedig egy 1993-as gyártású kombi, 1,9TD,fehér és tudtommal egyike az utolsó legyártott daraboknak. Van benne több mint fél millió kilóméter óra szerint, de szerintem ez jóval több, mivel 2002-ben hozták be Németországból és biztos pörgettek egy kicsit a órán. Ekkor került hozzám, első autóm, amikor megláttam az orrát és bele ültem, és kényelmesen elfértem (198 cm vagyok), tudtam ezt az autót nekem készítették. Sajnos öt évig munka autó volt, de már jó pár éve már csak a hétköznapokon használom. Soha nem hagyott cserben, mindig haza vitt. Apró hibákat leszámítva nagyon jó állapotban van, vigyázok is rá mint a szemem fényére. Soha el nem adnám, ilyen autóm nem lesz másik. Hát ennyi, képet majd rakok fel.
Köszönöm az érdeklődésed