Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Balatoni

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nepál Gorkha 2011.09.13 12:56:00
Ez alkalommal két egymáshoz közel eső várost tűztünk ki úti célul. Az első település Manakamana volt, ahova kb. két és fél óra zötykölődés után érkeztünk meg 21 utassal egy európai standard szerint 7 személyes mikrobuszon. A város egy hegy tetején található így csak…..
Nepál Shivapuri 2011.08.10 08:19:00
Szombat reggel megterveztük a hétvégénket, véletlenszerűen ráböktünk a térképre. A bökő Shivapuri Nemzeti Parkra esett, ami Katmanduhoz a legközelebb eső nemzeti park. Még enyhén érezvén az előző éjszaka hangulatát – élőzenés helyen találkoztunk pár ugyancsak…..
Elérkezett az első hétvége és egy dolgot mindannyian tudtunk; ki kell mozdulnunk Kathmanduból. A mentorunk mesélt egy közeli helyről, Changu Narayanról, ahol egy hegy tetején található Nepál egyik legrégebbi temploma –feltételezések szerint a 4. században épült-, ami a…..
Nepál Kezdet… (1. hét) 2011.07.20 10:31:00
Még csak egy hónapja vagyok Nepálban, de már eddig is hihetetlenül sok élmény ért – rendőrök elől rejtőzködés busz tetején, parasztoknál alvás, furcsa spirituális szokások stb. – de legegyszerűbb ha kezdem az elején.  Június 16-án érkeztem Kathmanduba, a…..