Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Mónika

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most hatályos médiatörvény itt érhető el; a médiaalkotmány innen tölthető le; az angol fordítás pedig itt olvasható...
A nyilatkozatot a Tanács média-sokszínűséggel foglalkozó bizottsága készítette elő. A bizottság tanácskozási jogú tagja a Community Media Forum Europe (CMFE), melynek egyik alapítója és résztvevője a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete.A nyilatkozatot a Szabad Rádiók…..
Életbe lépett a közszolgálati médiaszolgáltatás céljait, elveit összefoglaló Közszolgálati Kódex. A bejelentés ünnepi eseményén Szalai Annamária elmondta, hogy a Kódex a szakma, a társadalom, a közösség széleskörű véleményét tükrözi, és így segíti a…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
A Médiatanács Tájékoztatója a közösségi médiaszolgáltatásként való elismeréssel kapcsolatban - részletek a következőkben. A Médiatanács a mai ülésén elfogadta a közösségi médiaszolgáltatásként való elismerésről szóló tájékoztató dokumentumot, amely a…..