Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(C) Neel Armstrong (A)

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Például azt is ő mondta, hogy Keleten nincs semmi keresnivalónk.  Mi közvetlenül nem vehetünk meg semmit a kereskedőháztól...  Ne nyerjünk annyit, amennyit kértünk, ne mi kapjuk a legtöbbet. (Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft, NEM taggyűlés, 2001…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.08.04 00:55:10
@bizony mondom:

Balavány, megint kitiltottad az előző nickemet, te szánalmas, senkiházi, félbiboldó, gyáva szarjankó. Ennyire be vagy rezelve?:)

Nem látod, hogy röhejesen lejáratod magadat? Aki egy blogon a neki kellemetlen kommmentelőt elnémítja, az eleve beismerte a vereségét.

Ne rettegj tovább, libsi bértollnok, bár tehetném, nem jövök túl sűrűn, nehogy összeszard magad a parától.

@billy reed:

Figyelj, te kis öntelt, bár idióta buzi zsiráf.

Az általad emlegetett "hölgyet" személyesen ismertem, bár ne így lett volna, tolmácsként dolgozott egyik korábbi munkahelyemen.

Tudod, zsiráf, mi MAGYAROK nevelést a családunkban kapunk és a pár emberöltővel ezelőtt beköltözött, magyarosított nevű kaftánosok leszármazottaitól nem kérünk pallérozást.

Különösen nem olyanoktól, akik önként és térden csúszva szolgálták ki a bolsevista gyilkosok és muszkavezetők rendszerét és bürokráciáját.

Az meg hadd legyen a személyes kompetenciám, hogy az itt ajvékoló és egymás ánuszának ismerős szagfelhőjétől felbátorodott hiéna banda egyes tagjainak milyen stílusban válaszolok.

(Ismétlés, az előző nem volt jól megcímezve.)
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25 12:15:52
@Fedor:

Anyádot vágod bele a gettó pöcegödrébe, tetves zsidó.

Jön még kutyára dér, rád is, emlékezz a szavamra.:)
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25 12:17:50
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25 12:19:32
@windex:

Anyádat szórakoztasd, amikor fáradtan hazajön a műszakból, miután orális kielégítésben részesített vagy egy tucat hajléktalant.
Kedves Olvasóink!A mai olvasói írás (Szemmelversz Ignác tollából) a női nem nagy tisztelőiként ismert szerkesztőséget mélységesen felháborította és ezúton is teljes mellszélességgel elhatárolódik tőle - ám a szólásszabadság nevében (szigorúan elrettentő,…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.24 23:13:34
@Dr.Betépett felhasználó:

Le lettél oltva, ostoba, arcoskodó bringa.:)
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25 00:20:14
@eastern sugar:

Easternsugarnak, százszorszépnek, szőkeboszinak, picibabának olyan ótvar repedések szokták magukat nevezni, akik naponta véresre maszturbálják a folyós és kitágult vaginájukat, mert senkinek nincs gusztusa meggyakni őket.:)

Az ilyen okádék ronda, gyapjas fejű, kenyér hátú, csámpás lábú, kampós orrú, táskás szemű kivénhedt némberek nagy előszeretettel mellékelnek magukról olyan fotókat, amelyen nem ők vannak.

Majd mivel magas nekik ez a poszt, mint tyúknak a farzseb, névtelenül nekitámadnak valakinek, aki kiveri náluk a biztosítékot azzal, hogy a kommentjében megidézett ostoba, sík gyökér, lusta és élősködő picsákban magára ismer.

Látod, bringa, ilyet én is tudok. Akarsz folytatást?:)
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.25 12:08:20
@eastern sugar:

Rá vagy kattanva a pénisz és a fekália kocsis szótárbeli alakjára. Nem irigylem a pasidat, ha van, bár az ilyen acsargó és irritáló repedéseket minden valamirevaló férfi messziről elkerüli.

Régen nem gyakhattak meg rendesen, de kinek is lenne rá gusztusa. Nőben ritka az ilyen közönséges egyed, noha ez a stílus kezd köztük is általánossá válni.

Te vagy rá az eklatáns példa, hogy minden korábbi megállapításomnak alapja van.
Hogyan látták a különböző médiumok ugyanazt az eseményt? Íme néhány cím és lead, bevezető szöveg. Lehet szemezgetni. Lefelé haladva egyre izgisebb.   Nem születtem köztársasági elnöknek (index.hu) Még ma elkezd dolgozni a közgondolkodás megváltoztatásán Áder János…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.10 17:35:31
@látjátok feleim szümtükkel:

Áder becsületes és dolgos rábaközi németek-magyarok leszármazottja, talán nem lesz az élősködő réti négerek pártfogója.

És itt rögtön elnézést kérek a feketéktől, akikre azonnal elcserélném ezeket a korcs és parazita fajzatokat.
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.10 18:39:27
@chipanddale74:

Anyukád meg úgy néz ki, mint egy kaftános alkalmazott a máramarosszigeti szefárd kuplerájban.

Neked meg egy nagy, csörgős pofon néz ki, ha találkozunk, senkiházi zsiráf.
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.10 18:52:29
@Bmw:

Gyorsan mondd meg, melyik országban van pártok fölött álló államfő, ahol nincs monarchia.

Nem tudsz ilyet? Leülhetsz, egyes.
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.01 22:46:00
@Buci-Bigyo:

Jól mondod, bár a félhülye proli anyjáról és a kerékpártolvajlásért elítélt alkoholista apjáról nem tehet.

A többiről igen, mert más is jött zűrös családi háttérrel, de nem mindenki lett főállású rezidense a bolsevik állampártnak azon a főiskolán, amelynek nappali tagozatán "tanult".

Ebben az országban vagy 800 ezer tagja volt a kommunista pártnak a rendszerváltásnak nevezett szemfényvesztés évében, de közülük csak a legnagyobb gazemberek lettek milliárdosok.

Igaz ehhez az is kellett, hogy dobja az első feleségét és két pici gyermekét, és beházasodjon az Apró (Klein)-Dobrev-klánba.

A többi a szemünk előtt zajlott.

Magyarország legnagyob szégyene, hogy ez az elmebeteg köztörvényes, szemkilövető, tolvaj és csaló az ország miniszterelnöke lehetett és ma sem a sitten rohad, hanem másokat vádol tolvajlással.
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.01 22:48:23
(C) Neel Armstrong (A) 2012.05.01 23:14:29
@Buci-Bigyo:

Amit ma megengedett a félhülye kommunista nyugdíjasokból álló pár százra olvadt hallgatósága előtt, arra még politikus nem vetemedett Magyarországon.

Neki mit sem ártó embereket, a Rozs családot gyalázta, azokat, "'akik kivakarták a szarból".

És látod, még mindig akad pár tucat vérlibsi elmebeteg, akik ezen sem akadnak fel. Mint ezen a blogon is.
Szigorodnak ismét a Kresz szabályai, májustól vezetés után sem lehet inni már. Akinek szlovák rendszáma van és iszik, azt akár el is gázolhatják a rendőrök a helyszínen, természetesen csak önvédelemből. A vezetés után ivók kiszűrésére a rendőrök ezután követhetik a…..
(C) Neel Armstrong (A) 2012.04.19 21:11:35
@kittrabi:

Ezer néven is visszajöhetnék, ha a dolog valamennyit is izgatna, de kit érdekel ez a sötét és fing szagú gettó, amelyben ugyanaz a két tucat hiéna óbégat és acsarog minden ellen, ami magyar és keresztény, ami érték és hagyomány, egymás ánuszának megnyugtató szagfelhőjében.

Havonta egyszer betévedek ide, és megnyugodva látom, hogy sem többen nem lettetek, sem a színvonal nem haladta meg a hokkedli magasságát.

Az is megelégedéssel tölt el, hogy az egyetlen és magányos keresztény magyartól annyira be vagytok fosva, hogy érvek, szellem, stílus és mondanivaló hiányában csak a kitiltogatás marad számotokra.

Tulajdonképpen ez is az egyik célom, rámutatni, hogy a tolerancia csak egy irányban működi, a liberális szabadságeszmékből közönséges szájtépés lett, kettős mércét alkalmaztok, tehát semmi közötök a demokráciához. Ennek bizonyítása megint sikerült.:)

@Kis ember

Megnéztem a szánalmas blogodat, nagyon ronda ember vagy, sűrűn ne tévedj be óvodákba, mert a gyerekek megállnak a növésben.:)

Kár, hogy zongora elé engednek, mert a zenei ízlésedet hánytatónak lehetne használni a kórházakban, ezekben a gyógyszerhiányos időkben.

A Kennedy-űrközpontban meg hiába jártál, ha a világ legnagyobb rakétafizikusáról, Wenher von Braunról arra a sommás bejegyzésre futja, hogy fanatikus volt.

Mielőtt okoskodni kezdenél, a nevét tiszteletből egy betű eltéréssel vettem át, ahogy Neil Armstrongét is.

Bár ez valószínűleg már túl magas neked, mint tyúknak a farzseb.