Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mlenkefi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis hisztivel kezdődött, mert egyedül vettem volna részt egy helyettesített eszközös hatha órán, így átmentem inkább a másik terembe, ahol épp egy stresszoldó jóga kezdődött, ám ezen picit bepöccent a helyettesítő tanár (aki immár nem helyettesített) … de végül…..
Kiadós bulizást félbeszakítva tértem nyugovóra szombat éjjel, hogy vasárnap fitt és fiatalos legyek a Magyar Jógaoktatók Szövetsége és a Mandala Jógastúdiók által szervezett ápr. 17-i, félnapos workshop-on. A szövetség honlapján sem részletezett módon (előadók pontos…..
Hatalmas fesztivál-csarnok, az egyik végén, a Mozgástrend színpadon mozgás-trendek, sőt, mantra-koncert, a másik végén üvöltő-zúgó omm-zenére zajló akrobatikus típusú jóga-bemutatók – középen pedig a testük-lelkük-szellemük legmélyebb zajlásaiban elmerülő…..
Itt a tavasz - itt az ideje a NYARALÁSNAK!Legalábbis a nyaraláson való - kisebb megszakításokkal esetleg, de nagyjából folyamatos - töprengésnek, tervezgetésnek.Összegyűjtöttem néhány tippet, nyilván a JÓGATÁBOROK közül: olyan helyekről is, ahol már jártam, olyanokról is,…..