Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oskar a bádogdobbal

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári punnyadt közéletbe némi érdekes színt hozott Karácsony Gergely, LMP-s képviselő Népszabadságnak adott interjúja. Ebben azt javasolja, hogy „a teljes parlamenti ellenzék a Jobbiktól az LMP-n át az MSZP-ig” álljon össze egy átmeneti választási szövetségben,…..
Munka gecisok, persze, az igen. Majd ha itt, az irodában végeztem, még otthon is össze kell raknom ezt-azt. Nem sietek haza, Björk is kábé kilenc magasságában esik be.De úgy egyébként nincs semmi. Igazából, és ezt akarom leginkább most elmesélni, egy ideje rohadtul unom magamat -…..
Nemrég jártunk már a Szent István körúton, akkor azt mondtam, a második legszebb lépcsőházat mutatom be nektek a környéken. Itt pedig a legszebb következik. A Szent István körút a Nagykörút legrövidebb szakasza, Lipótvárost (az V. kerület északi felét) és Újlipótvárost (a…..
Néhány napon belül kétszer is szerepelt Szlovénia a fontos hírek között. Az első hír hétfőn érkezett és ritka erős wtf élménnyel járt (legalább is nálam). Szlovénia barátságos hely, és rövidke tengerpartja miatt a magyaroknak általában nincs olyan mély benyomása róla,…..
Michael Knight Matolcsy lepaktált 2011.06.22 21:39:00
Matolcsy György lepaktált az ellenséggel. Matolcsy György áruló. Matolcsynak mennie kell! Ez egészen egyszerűen nyilvánvaló, miután 735 millió eurós - nagyjából 200 milliárd forintos - hitelfelvételről írt alá szerződést a napokban Luxemburgban.Miután az adósság ellenség, a…..
 Péntektől már nem lehet zenélni a budapesti tereken, parkokban és aluljárókban. Közterület-használati engedélyhez köti ugyanis a főváros ezt a tevékenységet, és lejár a türelmi idő. Tehát ha valaki úgy zenél, hogy nincs engedélye, azt megbüntetik. A…..
oskar a bádogdobbal 2011.06.17 23:51:33
Nemrég a Szent István körúton jártam végig a lépcsőházakat, hogy megkeressem nektek a legszebbeket. Jelentem, meg is találtam, rögtön kettőt is, a második helyezettel kezdem a sort.A bejárat, a tömör faajtó azonnal magára vonzza a tekintetet, egyben elvonja a figyelmet a boltív…..
oskar a bádogdobbal 2011.06.12 01:18:05
Szucsadam!
Lassan összejön egy kívánságlista. Közösséggé szerveződünk.
@szucsadam: sorshúzással dönthet, hogy kinek a kívánségát teljesíti legközelebb. Meghívhatna minket utcarészek, lépcsőházak, műemlékek közös megnézésére. elmondaná a tudnivalókat,megmutatná a részletek szélségét. Kedves dolog lenne: csinálna az érdeklődőknek néha pár kellemes órát. Gondolja meg!
oskar a bádogdobbal 2011.06.13 16:19:36
@szucsadam:
Amelyikben a Díjbeszedő irodája van.