Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tataugebu

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
70-90 milliárd forintot költhet a kormányzat a Puskás Ferenc Stadion újjáépítésére. Ezzel egyedülálló, „stadion a stadionban” koncepciót valósítanának meg: nem kéne elbontani a régi, szinte műemlék értékű létesítményt, hanem azon belül építenének egy 65 ezer néző…..
tataugebu 2013.05.12 19:50:22
@zobod: Alapvetően igazad van, de szerintem lehetne mást is építeni stadionok helyett. Óvodát, iskolát, hisz hallottuk mostanában milyen mizéria van ezen a "fronton". Vagy akár munkásszállót, hogy valaki a Viharsarokból is tudjon melót találni magának....
A romániai művész könnyfakasztóan undorító szobrokat alkotott. Az emberi bőrt készítette el hiperrealista stílusban: anyajeggyel, érrel, sebbel, kikandikáló szőrszálakkal. Ebből készített teljesen életidegen formákat. Ha nem csak a művek befejeztével borzadt el saját…..
Fotó: estately.com Egy amerikai ingatlanos oldal, az Estatly blogja összeszedett 17 olyan szomszédtípust, akit jobb elkerülni a lakásvásárláskor. A listát erősen befolyásolta, hogy mihez volt épp vicces képük, mi a beszédtéma az USA-ban manapság, meg hogy egyáltalán miből lehet…..
tataugebu 2013.05.07 14:17:17
@Kovácsné: :D Egy fél lábas lencsét!????? Ezen behaltam! Látom magam előtt: egyetek bogárkáim!!!! :DDDDDDDDD
tataugebu 2013.05.07 14:38:06
@Ne érdekeljen!: A vizslával kapcsolatban kérlek írj az Állatvédőrség-nek, és jelezd az info@vizslamentes.hu e-mail címen is. Az Állatvédőrség intézkedik, hogy a kutyust vegyék el a tulajtól, a Vizslametés pedig segít szocializálni az ebet ideiglenes befogadónál, és aztán, amikor orvosilag is rendben van, akkor keresnek gazdit neki.
A köztévé sosem fél kormánypropagandát nyomni, a szombat esti híradóban azonban már kisebb csodára is sor került. A Fidesz "rezsicsökkentő-aláírásgyűjtéséről" mindössze egy szerény, 1 perc 46 másodperces, kizárólag fideszes véleményt bemutató riportot közöltek. A…..
tataugebu 2013.03.24 17:27:48
@pocakos focista: Én még emlékszem azokra a filmhíradókra, nem szeretnék megint olyan agymosást látni.
Sajnos a király tv-ből kirúgták az értelmes és gondolkozni tudó embereket, egy hajdani besúgót tettek az élére. Mit is várhatnánk ezektől? :(
Jelenet Budapesten, az ELTE lágymányosi kampuszán. Két autós parkolt rá a Magyar Tudósok körútján lévő kerékpárútra, ahol egy fiatal nő közeledik feléjük biciklin. Kerékpáros: Bicikliút. Rajta állnak a bicikliúton. Autós1: Hol? És? Eltolod? Kerékpáros: Nem az én…..
tataugebu 2013.03.14 15:23:33
 Áder Bólogatós Jancsi azzal, hogy egy szó nélkül aláírja a Viktátor által diktált 4. Alkotmánymódosítást, bebizonyította, hogy nem több, mint egy pórázon vezetett öleb, aki teljességgel alkalmatlan az általa betöltött pozícióra. Pityinger DopeMan…..
tataugebu 2013.03.14 09:19:13
Hírmondó Alkotmány tákolmány 2013.03.13 21:03:55
Megtörtént az, ami várható volt. Káder Áder János aláírta az Alaptörvény negyedik módosítását. Ettől a pillanattól kezdve az ellenzéknek teljesen felesleges programokkal, kampányokkal küzdeni a választók kegyeiért. Önmagában 2014-ben egyik ellenzéki erőnek sem lesz meg a…..
tataugebu 2013.03.14 09:17:50
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Igazad van, de az említett témáknak nincs is semmi helyük az Alkotmányban.
Ott szerepeljen az, hogy mindenkinek joga van tanulni, és az, hogy a kormány azt támogathatja. De a részletekről más törvény szóljon.
A hajéktalanok kérdése még rázósabb, de semmiképpen nem szabad az Alkotmányban részletekre menően szabályozni valamit.
Ott csak az irányelvek legyenek rögzítve, és népszavazással megeősítve.
Szerintem.
Nem magyar emberek tüntettek - s tüntetnek e sorok írása közben is - a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Ezt onnan lehet tudni, hogy Kocsis Máté, az állampárt kommunikációs igazgatója megmondta: a magyar emberek elutasítják az ilyen agresszív cselekedeteket.Figyelemre méltó az a…..
tataugebu 2013.03.08 08:18:28
@komplikato: Minden szavaddal csak egyet tudok érten! Sajnos a droidok nem képesek felfogni, miről is szól ez az egész. :(
Valami elképesztő, hogy mennyire megváltozott a Fidesz, és hogy mennyire csak a hatalom és annak bebetonozása a cél.
Hol van az az Orbán Viktor, aki lehazugozta Altallt, és aki kordont bontott?????
tataugebu 2013.03.08 09:00:07
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: én csak azt szeretném nagyon udvariasan megkérdezni, hogy nem felejtetted el véletlenül ma reggel bevenni a gyógyszereidet?
Pézsma Most menjek vagy maradjak?! 2013.02.25 15:27:16
Sorkatonaként abban az időszakban voltam határőr, amikor a keletnémetek fegyver helyett bőrönddel indultak meg nyugat felé. Előszeretettel Magyarországon keresztül: zöld határon, hamis útlevéllel, páneurópai pikniken, majd ’89 novemberétől szó szerint a falat ledöntve, mindent…..
A kettős állampolgárságról véleménye szinte mindenkinek van (e blogon is megfuttattuk a témát), és szinte mindenkinek sarkalatos: "Orbánék mocskos húzása, amivel újabb szavazatokat akarnak szerezni, egyébként egyáltalán nem izgatja őket a határontúli magyarság." – az egyik…..
tataugebu 2013.02.19 09:23:57
@hopptarisznya: nem gondolom, hogy így kéne történjen.
Azért a szolidaritásnak is vannak határiai. Nem tartod furcsának, hogy az megkapja a teljes EÜ ellátást aki más országban él, adózik, de az, aki itt él születése óta, ide fizette az adókat és járulékokat, csak most éppen nem talál munkát jó ideje, az meg kikerül az ellátotti körből?
tataugebu 2013.02.19 10:24:42
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: És az nem diszkrimináció, hogy ha munkanélküli leszel (soha ne történjen meg), akkor 3 hónap után mehetsz a híd alá megpusztulni, hacsak nem szerzel valahonnan pénzt, hogy fizesd a TB járulékot úgy, hogy nincs semmi jövedelmed?
Értsd meg: nem az a baj, hogy ellátják a határon túliakat, hanem az, hogy az itt élőket nem.
tataugebu 2013.02.19 10:48:25
@Muad\\\'Dib: Rosszul tudod. Jár neki. Sok rokonom él Erdélybe, és ide járnak orvoshoz. Erről ennyit.
Nem szeretnénk nagy szavakat használni, hiszen rossz útból azért elég bőséges a választék Európa keleti felén, ám ez az ukrajnai út eséllyel pályázik a kontinens legrosszabbja címre. Életveszélyesnek mindenesetre életveszélyes. A vicc az egészben, hogy nemrég újították fel…..
Az állam létének, működésének vannak deklarált céljai. Ezekre biztosít alapvető jogokat, és azokból következően kötelezettségeket vállal. Számosat ezek közül nem tud teljesíteni. Ilyen a lakhatás joga is. Itt az állam mulaszt. De ezek a kötelezettségei attól még…..
tataugebu 2013.01.31 10:46:41
@sfi: Csak most olvastam... bocs, de a másik oldal 20 évéből minimum 4 az Antall kormányé, és 4 az első Orbán kormányé volt. Az pedig ez az oldal.
Amúgy tényleg tenni kell valamit, mert szörnyű, ami az aluljárókban van. De az nem megoldás, ha eldugjuk a problémát.
Hogy klasszikust idézzek:
"Márpedig itt rend lesz! - szólt Marika néni, és berúgta a szart az ágy alá."
autózz! Egy baleset tapasztalatai 2013.01.09 08:08:00
Volt már néhány kisebb karambolom, amikben nem én voltam a hibás. Ezekben az esetekben a kitöltött baleseti bejelentővel a szervizbe beballagva, kárfelmérés után egy-két héten belül kijavított autót kaptam vissza, úgy hogy nem kellett semmit sem fizetnem a szerviznek, hiteleznem a…..
A BKV - vagy a tököm tudja, hogy hívják most - évtizedek óta az egyik legnagyobb lenyúlda.Nem tudom elhinni, hogy a saját zsebének (és pártkasszák?) tömésével megbukott Szilágyiné Szalai Eleonóra az első és az utolsó volt a sorban, hogy Hagyó Miklós egyedül ártatlan a…..
tataugebu 2013.01.07 10:46:40
@Zabaalint: Tőled is azt kérdezem: akkor az egyetem se legyen ingyenes, és rendben van a tandij, ugye?
tataugebu 2013.01.07 12:40:04
@raar-pingvin: persze, az egészben csak az a rettenetes, hogy bele vannak kényszerítve az emberek, hogy eladósítsák magukat, mert bérből és fizetésből lehetetlen megoldani.
Mondjuk, ha valaki írhat tanulmányt a bkv-nak 50 misiért, az más. :/
tataugebu 2013.01.07 13:23:08
@Kivlov: szerintem igyál egy kis hideg vizet és higgadj le.
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
Hétfő után szerdán is utcára vonultak az egyetemisták és középiskolások a diákhitel mögé bújtatott költségtérítéses képzés, magyarul a tandíj ellen. Ráadásul fagyos hideg ide vagy oda, valószínűleg folytatás is lesz, márpedig ez ismét egy nagyon kellemetlen szituáció…..
tataugebu 2012.12.13 09:54:08
@Morcos Kartal: igazad van, erre mondják, hogy nincs új a nap alatt! :/
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
www.hoffmannrozsa.com ..
tataugebu 2012.12.12 11:32:04
tataugebu 2012.12.12 13:30:06
@romkocsmában merengő félázsiai származék: Hát ja!
Kit érdekelne, hogy ki ül a trónon, és milyen zászlót lengetnek, ha szabadságban, jólétben tengődhetnénk. Ha tényleg lenne munkahely annak aki akar dolgozni. Ha tanulhatna az, aki akar. És aki jól tanul, azt támogatnák.
A Tigáz sorra zárja le a gázt Nyíregyháza panelvilágában. A néhány évvel ezelőtt futó panelprogram keretében ugyanis nem a mai szabványnak megfelelően újították fel a házakat, így újra fel kell újítani azokat. Mikor máskor lehet felgyorsítani ezt a folyamatot, mint télen,…..
tataugebu 2012.12.12 13:25:48
@IGe: szép kis történet! Sajnos rengeteg horror sztorival van tele a net. :(
Az Androlib, az internetes folklórnak hála, ma felbecsülhetetlen szolgálatot tesz drága olvasóinknak: egyetlen képpel választ ad ideges rokonok, családtagok kérdésére. Ezt kellene mind benyomni a hátizsákunkba, ha nem lenne nálunk okostelefon. (Ismeretlen művész alkotása, ha…..
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
- Mi újság otthon? - kérdezte a külhoni rokonság tegnap. - A feritélre ráesett egy pekidzs, most szorítja belőle a szuszt kifele, mint egyszeri Ángyán Jóska a földoligarchákból. De Kusza Szem ismét győzött, két és fél éves kemény küzdelem árán letaszította trónjáról az…..
tataugebu 2012.10.18 11:15:04
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha van versenyképes végzettséged, szerintem menekülj, és ne nézz hátra! Ezt mondom a fiamnak is 10 éve. Lassan csomagol... Ennek az országnak nincs jövője, itt csak a rablás-marakodás megy 20 éve.