Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süvecz Emese

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalizátor-díj Lumen 2011.11.30 00:23:00
Lumen Fotóművészeti Alapítvány fotó: Patricia Almeida, 2009 "A Lumen Fotóművészeti Alapítvány 2002-ben jött létre azzal a céllal, hogy a fotográfiát és a videót eszközként használó képzőművészek munkáinak széleskörű bemutatásán és támogatásán keresztül…..
Süvecz Emese 2011.11.30 21:42:27
@motorina: Köszönjük, és mindenkit bátorítunk, hogy ha szükségesnek látja küldjön kiegészítést vagy módosítást a jelöltjével kapcsolatban. Ezzel segíti a zsűri munkáját ill. az archívumot kutatók munkáját.
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
Süvecz Emese 2011.06.30 11:17:47
@KariKa: Hello András, tök jó kis választ írtál, pukkadoztam a nevetéstől. De egyben kétségbe is vagyok esve.... Nagyon. Viszont, csinálunk kiállítást egy off scene, de izgalmas helyen, a Bánki Tó Fesztiválon Oravecz Tímea és Khoór Lilla projektjeit mutatjuk be a magyar és kozmopolita identitásról pl. (aktuális téma...) Gyere el ha tudsz, lesz sok más érdekes program. Pl a NaNE Egyesület és az AnBlokk közös beszélgetős programja az Új Néző fim projekt kapcsán, vagy a Cellux csoport gyerekeknek tart workshopja ....

Emese
Balsejtelmek gyötörtek, ahogy haladtunk előre az Aviva képzőművészeti díjátadó ünnepségében. Olyan érzés volt, mint egyre mélyebbre tapicskolni egy lápba. Pedig az egész olyan jól indult.  A díj meghirdetése után eloszlott a gyanakvásom, ami a Kogart vagy a VAM design…..
 A múzeumok fő feladata a közkeletű elképzelésekkel szemben nem a szórakoztatva nevelés, vagy egyszerűen a szórakoztatás,  hanem hogy műtárgyakat gyűjtsenek, ezeket feldolgozzák és rendszerbe illesszék. Végül pedig kiállítsák, kölcsönözzék, és így…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
Süvecz Emese 2008.06.03 14:08:16