Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I Heart Fashion

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar lány nem más, mint Srej Zsófi, a magazin pedig a kínai Harper's Bazaar októberi száma. Zsófi minden képen valamilyen jópofa kalapot, vagy fejdíszt, illetve csodaszép ékszereket visel, ráadásul mindegyik fotón másképpen, de mindig izgalmasan van sminkelve. A fotókat…..
Elkészült a legújabb, Christian Louboutin cipellőket népszerűsítő fotósorozat. Természetesen - ahogy azt már korábban megszokhattuk (portrékon, csendéleteken, illetve Csodaországban) - ezúttal is különleges, de legalábbis szokatlan környezetben láthatóak a vörös tűsarkú…..
Drága Olvasóim, ma estétől a Strange's Fashion & Gossip blogot új, a korábbinál jóval letisztultabb felülettel olvashatjátok majd. A régi külsőt már borzasztóan untam, így rászántam a hétvégém egy részét, és új, szebb köntösbe bújtattam a blogot. Az eredményt pedig…..
When fashion meets movies lo-lee-ta 2012.09.09 18:08:38
Egyre nagyobb divatőrület alakul ki a Jeffrey Campbell cipői iránt. A legfelkapottabbak talán a Jeffrey Campbell Lita Shoes nevű cipellők. Bizony én is szeretnék egyszer egy JC-nek büszke tulajdonosa lenni :)  Vegyük is szemügyre ezeket a szörnyecskéket! Ezek után felmerülhet…..
Könnyű dolgom volt, hiszen ezt a filmet körüllengi a csillogás, a divat szeretete és a divat teremtése. A gyönyörű Edie Sedgwicket a talán még csodálatosabb Sienna Miller alakítja. Nézzük hogyan fest Sienna Edie-lént! Most pedig nézzük meg hogy nézett ki a gyönyörű…..
Nagyon szeretném már látni ezt a filmet, főleg mert szerepel benne a már-már polihisztor James Franco, sőt nem is akármilyen szerepben. Forgatási szünetben pedig így énekel: James Franco király! A többi szereplőről se feledkezzünk meg. A filmet beharangozó és a köznépet…..
Nem tudom mennyire kell bemutatnom a Misfits című sorozatot. Nagyvonalakban arról szól, hogy néhány fiatalt közmunkára ítélnek. Már az első napjuk igen furcsán alakul, mivel egy hatalmas vihar lesz és mindazokat akiket érint kölönböző képességgel ruház föl. A sorozat a…..
A mostani post témája a Man on Fire című szuper film. Magyarosítva A Tűzben edzett férfi címen futó film a rendező - Tony Scott tragikus halála miatt keltette fel újra az érdeklődésemet. Jó régen láttam már, és akkoriban nagyon meghatódtam rajta, talán még meg is…..
Nemrég néztem újra ezt a kissé bizzar, de remek filmet. Gondolom sokaknak megvan az a jelenet, amikor Ricky Fitts (Wes Bentley) a szél által ide-oda fújt zacskót (szatyor, tasak - kinek hogy tetszik) kamerázza. Ez lenne az a jelenet:  Nos, ez a snitt divatilag megihletett. A…..
A Jalouse magazin júniusi számában látott napvilágot a következő képsor Charlotte Free főszereplésével. A ruhákat úgy válogatták össze, hogy Charlotte olyan hatást keltsen, mint aki éppen egy Tim Burton filmből csöppent közénk - hogy ez sikerült-e, azt döntsétek el ti.…..