Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user error

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Papers, Please tipikusan az a fajta indie játék, amelyre az AAA címekhez szokott gémerek csak szörnyülködve néznek, hogy mi ez a csúfság. Én eléggé nyitott vagyok és szeretem az ilyen retro grafikát, ezért egyből ráugrottam - elvégre ingyenes játékról van szó, sokat nem…..
user error 2013.05.02 12:01:53
@wmiki: akkor nem kapok fizetést és nem lesz pénz fűtésre és kajára, meghal az egész család
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
Mokka csak meghibásodása után jött rá, hogy külső merevlemezének tokjában egy másik márka készüléke található. A Maxell a Homár tudomása szerint nem gyárt merevlemezeket, így általában Hitachi, Toshiba és a jelek szerint Samsung termék is kerülhet a tokjukba. Kérdéses…..
user error 2011.07.20 11:44:19
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
Érdekes matematikai anomáliát fedezett fel Bucekpapa a MÁV-nál, amikor 90%-os kedvezményű jegyeket vett a minap. 2. osztályra sikerültEz év június 17-én másodmagammal utaztam Bp. Déli pályaudvarról Balatonmáriafürdőre. Mivel a velem utazó hölgy vak, ezért mindkettőnknek 90%-os…..
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
Az egész világ PLUSZ a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is összeesküdött László ellen spirituálisan, hogy neki mindenképpen rossz legyen. Átlagos T-Mobile történetét biztos nem rakjuk ki, ha nincs az ezoterikus csavar. Addig ugyanis sosem működő dominós telefonját igyekezett…..
Árpád szenvedései nem értek véget múlt héten. Bár végül harmadszor is ingyen szerelték szerencsétlen HP laptopját, aminek nem a szervizben karcolódott össze képernyője, újabb hibákat fedezett fel rajta: Tisztelt HP Ügyfélszolgálat! Az alábbiakban leírt okok miatt már nem…..