Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LucianoDenrico

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután 2009-ben az olasz labdarúgás két emblematikus figurája, Paolo Maldini és Christian Vieri is bejelentette visszavonulását, az egyetemes futball, és vele együtt a Calcio szerelmesei is két legendás játékossal lettek kevesebbek. Most egy újabb kiváló olasz játékos közeledik…..
Véget ért a Mercato, különösebb indoklás nélkül lássuk az általunk összeállított álomcsapatot! Ti kiket válogatnátok be? Kapus: Stekelenburg Ajax >> Roma (6m €) Védő: Lichtsteiner Lazio >> Juventus (10m €) Védő: Mexes Roma >> Milan (ingyen)…..
LucianoDenrico 2011.09.02 12:20:25
 Adriano Galliani a piac zárása után a Milan körüli nyári történésekről mesélt, a nyilvánosság elé tárva Nocerino megszerzésének részleteit, illetve kitérve a rejtélyes Mr.X-re és Y-ra is; "Tegnap az irodámban voltam, amikor valaki beszélt nekem erről a…..
Azzurri Mindeközben Nápolyban 2011.08.28 01:06:00
 A Stadio San Paolo-ban a csapattal együtt bemutatták a klub legújabb szerzeményét, Goran Pandevet;     S ha már az azzurri pályára lépett, 3-1-re le is győzte 60 ezer szurkoló előtt a Palermót, többek között egy ilyen csodálatos Maggio gólnak köszönhetően;…..
LucianoDenrico 2011.08.28 16:10:14
LucianoDenrico 2011.08.29 12:10:58
@lupetto: Inkább a Videoton!!! Az sokkal hihetőbb ....
Az elmúlt esztendőkben már megszokhattuk, hogy a Juventus kerete évről évre nagy változásokon esik át, ez alól a mostani nyár sem képez kivételt. Azonban az eddigiekhez képest egy meghatározó különbség mindenképpen szembeötlő a Bianconeri idei igazolási szezonjában, mégpedig…..
 Goran Pandev a Napoli együttesében folytatja, vált biztossá ma délután, miután az Inter és a déli klub mindenben megegyezett a támadó átigazolása kapcsán. A macedón játékos kölcsönbe érkezik az Azzurrihoz, mely további bejelentéssel is örvendeztette szurkolóit, az Inter…..
Az Európa Liga utolsó selejtezőkörének visszavágóit tegnap este rendezték, ahol a két fővárosi csapatért, a Lazióért és a Romáért szoríthattak a Calcio szerelmesei. A Sasok kényelmes helyzetben voltak, miután az első találkozón hatgólos győzelmet arattak a macedón…..
Megtörtént a Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása, amelyen ugyebár három olasz klub volt érintett. Név szerint  az AC Milan, az Internazionale és a Napoli. Hajtás után a részletek.A csoport: Napoli, Bayern München, Villareal, Manchester City B csoport:  Inter, CSKA…..
 Mint azt már hírül adtuk, ma este a Barcelona ellen lép pályára a Napoli együttese a Gamber Kupáért vívott mérkőzés keretein belül. A déli klub kitörő örömmel fogadta a katalánok meghívását, s úgy tűnik hasonlóképp felkorbácsolta a hír az Azzurri szurkolóit…..
Mint arról már beszámoltunk, a Napoli a BL címvédő Barcelona csapatával fog összecsapni hétfőn, a Gamber Trophy keretében. A nápolyiak új szerzeménye, az Udinesetől érkező Gökhan Inler nem meglepő módon már nagyon várja a találkozót és Spanyolországban is számít a…..
LucianoDenrico 2011.08.21 14:35:29
Azzurri Nápoly teljesen megőrült 2011.08.19 10:32:00
 Edzőmérkőzést játszott tegnap egymás ellen a Napoli A és B csapata, melyet végül előbbi nyert 4-2-re, köszönhetően Maggio duplájának és a dél-amerikai csatárkettős góljainak. Eddig a történetben semmi rendkívüli, ám ha a nézőszámra tekintünk, biztosan leesik az…..
 Energikusan, láthatóan erőtől és önbizalomtól duzzadva lépett pályára tegnap este a Biancoceleste, a Rabotnicki elleni Európa Liga mérkőzésen. Reja ezúttal is a 4-2-3-1-es felállás mellett döntött, a következő kezdőcsapatot pályára küldve;   Marchetti; Scaloni,…..
A Corriere dello Sport állítása szerint a Napolinál már meg is van a kiszemelt Lavezzi helyére. Nem más, mint a mindig témát szolgáltató, Mario Balotelli. Ha azt vesszük alapul, hogy hetek óta szólnak a hírek mind Lavezzi, mind Balotelli esetleges távozásáról, valamint hogy…..
LucianoDenrico 2011.08.09 15:16:46
@MatteoMessina: Csak azért írtam, mert éltem Nápolyban és ismerem a feketékhez való hozzáálásukat... De lehet, hogy igazad van, hogy megszeretik ha több gólt lő mint CAVANI :-)
Eleinte még nevettek rajta, mára azonban kezd egyre komolyabbnak tűnni az ügy. Az olasz sajtóban egyre több helyen jelenik meg, hogy Massimo Moratti bizony rábólinthat az Anzsi Mahacskala ajánlatára és kész megválni világklasszis csatárától, Eto’o-tól. A kameruni támadó…..
LucianoDenrico 2011.08.09 15:13:20
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis kapcsolata igencsak megromlott az utóbbi időben a csapat egyik legnagyobb sztárjával, Lavezzivel. Ezért egy személyes találkozót szervez a napokban Caprin vagy Ibizán. A Napoli eredetileg nem szerette…..
  Olasz lapértesülések szerint előfordulhat, hogy Fabio Quagliarella mindössze egy idény után távozik Torinóból, miután viszonya Antonio Contével annyira megromlott, hogy a klub szeretné bevonni Vargas megszerzésébe, mint a transzfer cserealapja. A hírt egyelőre egyik érintett…..
Egy kis érdekességképp utánanéztünk, hogy a Serie A-s klubok mekkora rajongótáborral bírnak a világ legnépszerűbb közösségi oldalán. Ezek a számok a múltnak, az eredményeknek és a divatnak is szólhatnak, de kijelenthető, hogy jó képet kaphatunk segítségükkel a ma…..
Lavezzi ügynöke, Alejandro Mazzoni meglepetését fejezte ki annak kapcsán, hogy az elmúlt napokban számos média spekuláció látott napvilágot a játékossal kapcsolatban. „Nem értem mért beszél mindenki ennyit Lavezziről. Egy olyan helyzetről beszélünk, ami jelenleg nem is…..
A Barcelona világklasszis labdarúgója, Lionel Messi reméli, a katalán klubot összehozza a sors a Bajnokok Ligájában induló Napolival és pályára léphet abban a San Paolo stadionban, ahol egykoron az argentin labdarúgás legnagyobb alakja, Diego Maradona játszott. Az aranylabdás…..