Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kariz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A rejtélyes városmajori oszlophoz hasonlóra akadtam a Lánchíd pesti hídfőjének az MTA felé eső járdáján. Lényegében egy kb. derékmagasságú vasoszlop, rajta 1933-as évszámmal. Ez vajon mi lehet?   - tette fel a kérdést Benő, de sajnos nem tudom a választ. Ám mivel…..
Kariz 2012.07.21 11:45:11
Hétfőn hozta le az MTI azt az osztrák hírügynökségtől átvett hírt, hogy az elmúlt hétvégén rendezett osztrák Nova Rock fesztiválon ellopták a Limp Bizkit zenekar egyik nagy értékű gitárját, gyanúsítottként pedig két magyar színpadi munkást állítottak elő a hatóságok,…..
Kariz 2012.06.14 10:46:40
Az egyik legismertebb street-artos oldal, a Wooster Collective mutatta be a Merge Invisible Nefelejcs című murálját. Az alkotás a lebontott régi épületeknek állít emléket azzal, hogy feleleveníti az egykori ház metszetét és az azokban élők mindennapjait a tűzfalakon. Reméljük…..
Belsőség Forma-1 kicsit másképp 2011.12.02 17:22:00
1986. A mexikói foci vb-n a dobogóra esélyes Magyarország egy hatost kap a Szovjetuniótól, a mai napig nem derült ki, hogy a nagy testvérnek feküdtünk le vagy a legendás tésztakúra vágott minket haza. Argentína megnyerte a VB-t, az isteni Diego pedig két olyan gólt tolt az angolok…..
Azt hiszem senki nem lepődik meg már azon, hogy ha előkerül egy olyan Orbán riport, mely a 2010-es választások előtt készült és szöges ellentétéről beszél Orbán ellenzékben, mint amit most kormányzati pozícióban tesznek.Orbán Viktor üzenete az MTV-seknek2009. novemberében…..
Kariz 2011.07.08 09:36:29
www.kilenckommentar.hu

További szép napot !!!
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..