Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdnemkuka

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neobux után a második legmegbízhatóbb és legstabilabb PTC oldal. Regisztrációhoz kattints a bannerre. A regisztrációnál nem kér jelszót, mert a reg után küldi el levélben! infók az oldalról: click: 1 cent…..
16 év gépjárművezetési tapasztalat ( ebből 10 év kéklámpás ) és kiváló vezetési tudás nem elég ahhoz, hogy csicska futár lehessek egy cégnél, mert az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) pszichológusai alkalmatlannak tartanak a közlekedésben való részvételre.Megfellebbeztem…..
majdnemkuka 2012.02.14 17:06:52
@trmtrm666:
Lehet, hogy picit off leszek, mert nekem anno sikerült a PÁVom valamikor a 70-es évek végén, 80asok elején, már nem emléxem, de csak hogy mennyire hozzáértők vannak sok olyan helyen, ahol a történésekről lila gőzük sincs, nemhogy tapassztalatuk, a mi példánk.
Párommal épp vártuk a második babánkat (14 éve) de az előző házasságából neki is volt már 2 nagy gyereke és nekem is, így kettőnknek már összesen 5 volt, a hatodikat vártuk.
Egyszer csak nagy dörömbölésel megérkezet a gyámhivatal képviseletében egy 30 körüli fickó, aki a köszönésen kívül gyakorlatilag egy szót sem szól, és egy 20-22 év körüli leányzó, aki kapásból nekiállt osztani az észt gyereknevelés ügyben. Nem vagyunk retkek sem alkeszek, akkor én pincér voltam, párom fényképész, éltük az átlagok életét. A gyámügyes kiscsaj meg csak mondta, ezt így kell, azt úgy, ez a jó a gyereknek, amikor megkérdeztem tőle, hogy bocsánat, de hány gyereke van, hogy ennyi élettapasztalatot halmozott fel?
Kihúzta magát, és büszkén mondta, neki még nincs gyereke...
Na ezek tanítanak gyereket nevelni...
Másik az esküvő előtti akkori orvosi tanácsadás...
Az a másik cirkusz. Addigra megvolt a baba, és összesen 6 gyerekkel a hátunk mögött egy igaz kedves doktornéni, akiről kiderült, hogy még lány, szintén nekiállt kioktatni a helyes nemi életről...

Na hasonlóak lehetnek a pávos pszihomókusok is, szerzett egy papírt gyorstalpalón, és élvezi, hogy mivel az életében nem ért el semmit, mindenki lenézi, van egy nagy adag kisebbrendüségi komplexusa, de ott és akkor ő lehet élet és halál ura, és ő mondhatja meg a törvényt és törhet pálcát sok esetben olyanok felett, akiknek a cipősarkáig sem ér fel sem emberként sem szakmailag.

Bocs az offért de ez kikívánkozott...
Az öreg Mercedes szépen duruzsolt, falta a kilométerek tucatjait, és autópályán, majd egyéb utakon haladtunk a célunk felé. Azt még nem tudtuk, hol fogunk lakni, de kéznél volt a megoldás. Mivel abban az időben már volt mobilunk, de a célállomáson senkit sem ismertünk, jött a…..
...és most itt ülök a 10 négyzetméteres bérelt lakásban, a múltam egyetlen megmaradt vagyontárgya, egy laptop előtt, szívom a saját magam által sodort olcsó cigarettát, és emlékszem. A történet vége nem felel meg az amerikai cenzúra előírásainak, mert nem happy end lesz, de…..