Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cathy...

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SzexKlinika A szopás művészete 2007.11.05 17:54:37
"A nyalás művészete" című bejegyzés sikerére való tekntettel lássunk most egy irományt a fordított felállásról: "Leszopni egy férfi farkát, ez az életben megadatott egyik legtisztább élvezet. Szomorú azonban arra gondolni, hogy sok nő nem értékeli, hogy ez…..
Cathy... 2011.06.09 23:41:47
@egy nő: Egyáltalán nem értek veled egyet. A párommal már több mint 3 éve együtt vagyunk, és ő imádja nekem csinálni és ő csinálja többször. De én is szeretem kielégíteni a számmal, mert nekem tetszik, és szeretem azt, ahogyan élvezi és ez engem is izgat.
Szerintem inkább pont azzal van baj aki ezt nem szereti csinálni. Mert magát a faszt azt szereti a nő, nem? Ha nem szeretné nem tenné olyan helyre, ahova teszi... De ha szereti, akkor a szájába már nem elég jó?
Az a 98%... Sok nő azért nem szeret szopni, mert nem szereti a sperma ízét, de a pasik azt is élvezik, ha nem a végéig, hanem csak előjátékként játszunk vele. Amúgy meg most komolyan nem értem, hogy mi a baj a szopással. Adottak a lehetőségek, hogy úgy szerezzünk örömet a párunknak és magunknak ahogyan csak tudunk. Szerintem, ha valaki igazán szereti a másikat, akkor az minden részét szereti. Bár aki télleg egyáltalán nem akarja, az inkább ne csinálja, mert véleményem szerint egy férfi számára nincs annál lelombozóbb. De tuti, hogy az a 98% nem 98%, mert azt nem hiszem el...