Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szig Bálint

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
Illetve nem magától zenél, hanem mi játszhatunk dallamokat az ott lévő tízhúros interaktív gitáron. Azt már megszokhattuk, hogy a keresőóriás a Google Doodle sorozat keretében állandóan átalakítja a cég logóját, méghozzá mindig valami eseményhez igazítva, de hogy zenéljen,…..
A norvég Dagens Næringsliv lap szerint az ország külképviseletinek olyan gyakran tesznek fel black metallal kapcsolatban kérdéseket, hogy hamarosan hivatalosan is megkezdik a norvég diplomaták oktatását a jelenségről, és a legfontosabb műfajjal kapcsolatos információkat…..
f1 Webber a Ferrarinál? 2011.06.09 12:32:00
Olaszországban már hónapok óta pletykálják, az ausztrál még nem hosszabbított a Red Bull-lal, Helmut Marko a helyettesítéséről beszél. Tavaly már május elején meghosszabbította szerződését az RBR-nél Mark Webber, idén viszont június elejéig még tárgyalni sem kezdtek…..