Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilyen nincs!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki mondta, hogy mindig neked kell a konyhában tüsténkedni? Eleged van már abból, hogy mindig neked teszik fel a kérdést: Mi lesz az ebéd? És mikor lesz kész?Unod már újra és újra kitalálni mit adj a családodnak enni, ami nem a megszokott, ami nem tart órákig, amit mindenki…..
ilyen nincs! 2011.06.09 18:12:48
Cukkini fasirt:Hozzávalók: 0,5 kg cukkini, 3 db tojás, zsemlemorzsa, fűszerek (só, fokhagyma, bazsalikom, oregánó)Elkészítése: A cukkinit megmosom, a két végét levágom és a többit lereszelem a reszelő nagylyukú oldalán. Megsózom, hozzáadom a 3 tojást, a többi fűszert. Ezt…..
ilyen nincs! 2011.06.09 18:09:29
Meglepődve tapasztalom, hogy milyen áron lehet kapni a zöldségeket és gyümölcsöket! Régen a krumpli a szegények ételének számított, ma pedig egyszerűen drága. Legalábbis az elmúlt időszakhoz képest meglepően sokba kerül. Tegnap voltam a Lidl-ben vásárolni, ott akciósan…..
ilyen nincs! 2011.06.09 18:08:15
Főzzünk a semmiből! Borsóleves 2010.06.21 09:18:46
Borsóleves recept:Hozzávalók: Kb. 0,5 kg borsó (friss vagy mirelit), leves tészta, fűszerek (só, ételízesítő, pirospaprika)Elkészítés: A borsót előkészítem, kevés olajon elkezdem pirítani gyakori kevergetés mellett. Kb 10 perc után szórok rá egy kiskanálnyi pirospaprikát…..
A paradicsomlevessel sok gond nincs. Nem kell hozzá halomnyi hozzávaló, nem kell órákat ácsorogni a konyhában mire elkészül, és nem utolsó sorban nem kell rá vagyonokat költeni.  ParadicsomlevesHozzávalók: 1 dob (500 g) passzírozott paradicsom, 1 kis fej hagyma, só, cukor,…..
 Először félve készítettem el a ezt a levest. Féltem, mit fognak hozzászólni a fiúk. Nem egy szokványos levesről van szó, de gondoltam kipróbálom. Rákerestem a receptre, találtam is párat, de nem volt az igazi. Próbáltam a mi ízvilágunknak megfelelően összerakni. Az…..