Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Policy Solutions

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tikkasztó napom volt tegnap. Még azt sem hevertem ki, hogy Réthelyi miniszter átértelmezi a Himnuszt -kíváncsi lennék az átdolgozó megbízására és az összegre -, amikor megálltam a kocsival egy autóbusz mellett. Az oldalára helyezett reklám a Széchenyi-tervnek tudta be a…..
Policy Solutions 2011.06.09 16:56:46
Tisztelt Gréczy Zsolt!

A Policy Solutions munkatársai külsős politikai elemzőként vesznek részt a Programtanács ülésein. A tanácskozásokon szakpolitikai témákat, így például foglalkoztatáspolitikai, gazdaságpolitikai, esélyegyenlőségi ügyeket, illetve politikai stratégiai kérdéseket vitatnak meg a meghívott szakértők.

A legutóbbi ülésen az MSZP közelgő pártkongresszusának lehetséges kimeneteleit elemezték a résztvevők. A Policy Solutions elemzői szakmai alapon, közvélemény-kutatási eredmények alapján értékelték az egyes forgatókönyvek várható hatását. Szakmai hitvallásunkhoz hűen ezúttal is kizárólag a saját, független, szakmai véleményünket osztottuk meg a többi szakértővel. Elemzésünkben azt hangsúlyoztuk, hogy az egy párton belüli "demokratikus ellenzéki összefogást" számos tényezőből fakadóan nem látjuk reálisan megvalósítható politikai stratégiának. Szintén kiemeltük, hogy az MSZP-n belüli jelenlegi politikai helyzet leginkább a Fidesznek kedvező, az MSZP minden politikusa számára ártalmas - így a nyílt hatalmi konfliktus minél hamarabbi lezárása lehet bármilyen ellenzéki stratégia alapja.

Sajnáljuk, hogy e blogban a valóságot teljes mértékben eltorzító minősítések jelentek meg munkánkkal kapcsolatban. A pontos tájékoztatás érdekében a jövőben kérjük, hogy keressen meg minket mielőtt tevékenységünkről félinformációk alapján nyilvánít véleményt.

Köszönettel,

A Policy Solutions munkatársai