Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SubCulture

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cégeknél az IT-arcok rendszerint arra hivatkozva korlátozzák a munkatársaknak a szoftverek telepítését és egyes szájtok elérését, hogy "az biztonsági kockázatot jelent a cég számára". Persze ennél mélyebb, ésszerűbb érvelést nemigen fogunk hallani. Mert ugyan…..
Utólagos előszó. :) Figyelem, az írás alapvetően nem arról szól, hogy ha eladnám a telefont, miért nem kaphatnék érte többet! Egy jelenségről szól általában, de a gondolatsort ez a telefonos példa indította el, még ha nem is a legjobb példa. Elgondolkodtam, hogy az ún.…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
A héten a Dzsúúúsz szót javaslom BB-díjra, akinek van jobb ötlete, az kommentben ossza meg velem. Most pedig következzen egy történet, amelyben olvasónk egy ismert budapesti szórakozóhelyen próbált szerencsét, de a próbanap után elküldték.Sziasztok!Szeretném megosztani veletek…..
SubCulture 2009.08.23 08:35:43
SubCulture 2009.08.23 09:17:31
@Jegkoko: az lehet, hogy nincs az MT-ben
de az alkalmi munkavállalás kvázi ugyan olyan , mint a diákmunka. egyik félnek sincsenek kötelezettségei. egyik anpról a másikra kirúghatnak, de te is megteheted, hogy másnap nem mész dolgozni. persze lehet, hogy vannak kivételes esetek. ebből kifolyólag tök mindegy, hogy hívod az első napot: első napnak vagy próbanapnak vagy egynapos próbaidőnek. a lényeg, hogy ha a munkáltató nem akarja, akkor nem fog foglalkoztatni tovább.
annyit kapsz, amennyit dolgoztál. ha egy napot, akkor annyi, ha utána 2 napig nem mész, így jártál, nem kapsz semmit.
de ha jól tudom, ez a kiskönyves rendszer meg is fog szűnni
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
SubCulture 2007.10.05 16:30:52
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..