Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(C) Neel Armstrong (C)

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 22:56:36
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Késik a vonata a Kedvesemnek, lett még időm. Ez a te peched kommunista szemétláda, mert már azt hitted, elmentem, és előjöttél valamelyik leromlott lakótelep káposztaszagú lyukából.

Figyelmezz, ostoba panelproli. Ha nagyon kívánod, közzéteszem azokat a törleszkedő leveleket, amelyeket két éve privátban nekem írtál, barátkozásban és közös sörözésben reménykedve.

(Szerencsédre úriember vagyok, és a neveltetésemen utólag akkor sem tudok változtatni, ha nem rakod alaphelyzetbe a mocskos, munkásőr pofádat.)

Akkor rámutattam, hogy erről nem lehet szó, mert ostoba, zsidókhoz törleszkedő, opportunista féreg vagy, ami neked nem esett jól, viszont fedte az igazságot.:)

A jellemedet tekintve nem tévedtem, gyurcsányísta idióta. Kádárnak vittél már virágot?
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 23:04:00
@Hertelendi:

Szellemes beközlésed megvezette a bibsiket, utólag is köszönöm.:)

Azóta ezen pörögnek, mint kopasz zsidó fején a kapedli a körhintán.:)

Ha nem lenne itt ennyi biboldó, akik a gettó kerítése mögül óbégatnak, eszmét cseréltünk volna.

De majd máskor. Üdv!
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 23:46:25
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Sokáig fogalmaztad ezt a gyönge mentegetőzést, de minden sora árulkodik rólad: sunyi, gyurcsányista, MSZP-szavazó, volt munkásőr panelproli vagy.

Azt hitted, szimpatikussá teszed magad a zsidrákok előtt, ha ún. "baloldaliként" hozzájuk dörgölődzöl és a privát levélváltásunkról engedsz meg magadnak oldalvágásokat.

(Ráadásul, amikor már azt hitted, végleg távoztam a blogról.)

Hát ez nem jött be, geci kommunista, mert újjólag kiderült, ócska kis törleszkedő vagy, egy szánalmas senki.

Hogy szemrebbenés nélkül hazudsz, az nem lep meg senkit, de azt nem gondoltam volna, hogy elfelejted, mennyire barátkozni és sörözgetni akartál velem, amit ugyan elhárítottam, de az első privát levelet te írtad nekem.

Véged van, oppurtunista szarjankó, a hazug embert előbb utólérik, mint a sánta kutyát.:)

Igazi szalonbuta szerencsétlen vagy, azt sem veszed észre, hogy te tényleg senkinek nem hiányoznál. Barátaid nincsenek, egy virtuális világban próbálsz jópontokat szerezni olyanoktól, akik ugyan megtűrnek a libsi blogokon, de emberként annyit sem számítasz nekik, mint a szarcsík a gatyájukban.

Veled ellentétben én nem szánlak téged, azt kapod az élettől, ami az ilyen se hús, se hal férgeknek kijár, a teljes és néma közönyt.
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 03:05:02
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Már kezdesz összeomlani, pszichopata biboldó, az állandó önigazolás kényszerében ténferegsz betegen.

A virtuális világban próbálsz kompenzációkat kapni, mert valódi életed, társad, családod, gyermeked nincsen (utóbbi szerencsére).

Vonít belőled a magány, kommentfüggő lettél, pszichoterápiás kezelésre lenne szükséged.

Kivert kutya vagy, testileg is visszataszító, szarszagú nyomorék untermensch.

Minden további hőbörgésed a diagnózisomat igazolja. Nem tudod abbahagyni és holnap újrakezded.

Szerencsére genetikai végállomás vagy, a hozzád hasonló rengeteg csíra zsidrákkal együtt.

Úgy múlsz ki, hogy nyomod sem marad.:)
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 13:51:54
@dr.kakaósbögre:

Ugatni nem szokásom, ha személyemben sértegetnek (vagy a hazámat gyalázzák), válaszolok a fikázónak köntörfalazás és meghunyászkodás nélkül.

Miután régi ismerősök vagyunk. tisztánlátásod kedvéért, és ha nem olvastad volna, megismétlem tegnap esti nyitó hozzászólásomat.

"Ki a faszom kiváncsi erre a fosparádéra? Én háttérként néztem megint, néha sírhatnékom volt, sokszor lekapcsoltam a hangot.

Olyan dalok kaptak jelentős pontszámot, amelyektől a kóbor macskák is elbújnak. A süllyedés évről évre jelentősebb, odáig jutottunk, hogy dobogós lehet néhány - egyébként semmiről nem tehető - udmurt vénasszony.

A Compact Disco lebőgése miatt nem tudok szomorkodni, a dal a jobbak közé tartozott, de semmi értelme azon erőlködni, hogy eltaláljuk a balkáni vagy a skandináv országok ízlését. Azok akkor is egymásra szavaznának, ha jelelő süketeket neveznének.

Bár egyszer megkellene próbálni valami csak ránk jellemző zenével kiállni, 24. még egy cigánybanda is lehetne, nem beszélve a Muzsikásról, a Barbaróról vagy a Csík zenekarról."

Erre érkezett a Vonajugend nick alatt megbújó, talán fizetett Mazsihisz provokátortól az alábbi nekem szóló mondat: "Te matekot hol tanultad?"

Eltekintve az üzenet kirívó magyartalanságától, a komment kötekedő célzatossága senki előtt nem lehet kérdéses. Fent említett emberalatti lény pár hónap alatt túl van a 4 ezer hozzászóláson, csak ezen a nicken.

Ha tévednék, és az illető nem felbérelt provokátor, akinek az a megbízatása, hogy minden értelmes és normális hangú eszmecserét megtorpedózzon, akkor egy szerencsétlen pszichopata, aki sikertelen élete minden frusztráltságát mániákusan itt önti rá a világra.

Jobban meggondolva, valószínű egyébként, hogy a libsi-zsidó oldal ügynökként felkészültebb figurát fizetne meg és dobna át a nemzeti oldalra, ezért hajlok arra, hogy Vonajugend önkéntes szarkeverő, nyilvánvaló zsidó hátérrel és pszichoterápiás múlttal.

Szánalmas, magányos, mindenhonnan kivetett nyomorék az illető, aki itt próbál verbálisan triumfálni, miután a való világban egy mindenki által megvetett senki.

Kullancsként tapad bárkire, akibe beleköthet, mindig az övé az utolsó szó, minden bizonnyal egy férfivé soha nem vált, infantilis aszexuálisról, vagy látens homoszexuálisról van szó.

Tegnapi diagnózisomban azt jósoltam: kommentfüggése miatt soha nem tudja abbahagyni, minden nap újrakezdi, hiszen súlyosan sérült lelkibeteg, akinek segítségre lenne szüksége.

Erre is fog reagálni, a látletet bizonyítandó.:)
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.28 14:27:34
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.26 00:22:46
@pisda:

Jól néznék ki, ha neked tetszene, amit írok és ahogy fogalmazok, az Isten mentsen meg ettől.:)

Abban a téves hítben ne ringasd magad, hogy kettőnk közül a kormányzó téged választana, akkor nem hívta volna tetemre a "vörös rongyokba öltözött" Budapestet, és nem akasztatott volna föl annyi kommunista gazembert.

"Eleget olvastál" Horthyról, jelented ki magabiztosan. Akkor nem írnál ilyen ostobaságokat. Én még nem olvastam róla eleget, bár tényleg sokat.

Közönséges hazudozó vagy, egy szánalmas és jelentéktelen senki.
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.26 10:37:32
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

A hozzád hasonló félművelt embereket hívja az oktatáspszichológia "szalonbutának".

De visszatérve a fősodorra, ha elolvastad a kormányzó emlékiratait, vagy néhány alapművet Horthyról (pl. Gosztonyi Péter Svájcban élt történész A kormányzó, Horthy Miklós című könyvét), jelentkezz és akkor folytathatjuk.

Addig csak egy összefüggések nélkül handabandázó és oktalanul gyalázkodó senki vagy.

Az említett műben is felhívnám a figyelmedet azokra zsidókra, így Chorin Ferencre és Weiss Jenőre, akik adományokkal segítették az Estorilban megtelepedett Horthy-családot.

A szovjet megszállás és bolsevista rémuralom alatt nyögő Magyarországon is csak a pólisi, galíciai söpredék, a Rákosi-Rosenfeldek, Gerő-Singerek, a Péter Gábor-Eisenberger Benjáminok és kommunista bérenceik mocskolták Horthyt, a lakosság túlnyomó részében személyének tisztelete sokáig csorbítatlan volt.

Ezen csak a 40 éven keresztüli iszonyú sztálinista-bolsevista-cionista agymosás változtatott, elsősorban az utószülött generációk körében.

Ideje végre igazságot szolgáltatni ennek a kiemelkedően tiszta, becsületes magyar hazafinak. Az első lépést egy hazai kistelepülés megtette, amikor szobrot állított a kormányzónak.

Ezt becstelenítette meg egy magát nyíltan zsidónak valló provokátor, egy embernek is gusztustalan féreg.

Eme posz szerzője álságosan elhatárolódott tőle egy ideig (miközben méltatta a "bátor kiállását"!), majd egy jól irányzott orvütéssel Horthyt kezdte gyalázni.

Ezt követték a fentebb is olvasható reagálások, köztük az enyém is.

Nem meggyőzni akarlak, ostoba barmokat úgysem lehet. Csak javaslom a gondolkozás megkezdését, mert hülyén fogsz meghalni.
(C) Neel Armstrong (C) 2012.05.27 10:30:50
@Counter:

Te egy elfogult, sötét zsidó vagy, a történelmi tények nem izgatnak, csak hajtogatod az ostobaságaid, meggyőzni téged reménytelen.

Azért fohászkodom, hogy ne lehessél tanár. A hozzád hasonló hazug gazemberek ellen küzdeni kell.