Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prabelli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki tanult már idegen nyelvet, esetleg élt valameddig egy másik országban, biztos találkozott olyan szavakkal, amelyeket csak nagyon körülményesen lehet lefordítani más nyelvekre. Ezek a szavak sokszor magáról az ország kultúrájáról is sokat elárulnak. Néhány ilyen lefordíthatatlan szót gyűjtöttünk…..
Futóblog Bitliszbá a házban 2011.10.10 16:36:00
(Bitliszbá nagy példaképem, egy ikon. Ő ezt következetesen nem érti és hárítja, de azt gondolom, hogy megtiszteltetés, hogy személyesen ismerhetem. Már az elején azt gondoltam, hogy mindenképpen vele szeretném kezdeni itt a Futóblogon az "ismerjük meg egymást" rovatot.…..
A minap MCM Sanyosszal volt egy levélváltásunk "futásról". Kit mi motivál, milyen céljai vannak és egyáltalán magát a futást hogyan lehet megközelíteni motivációs oldalról. Tanulmányaim során eszembe jutott Maslow piramisa, azaz futás mint szükséglet…..
Tavaly részt vettem az Ultrabalatonon egy 10 klikkes távval Duke Nukem frizurában, Rodrival az oldalamon: Az esemény annyira tetszett, hogy utána posztot is fogalmaztam a "Rám futóverseny még nem volt így hatással" címmel. Idén ismét lesz UB június 25-én és még időben…..
Prabelli 2011.06.09 14:02:38
@angelday:
Helló!
Mivel elkövettem azt az igen amatőr hibát, hogy az utolsó pillanatig akartam várni a jelentkezéssel, így eléggé hideg zuhanyként ért, hogy a kiírtnál hamarabb lezártátok a lehetőséget :(
Ha azonban a lemaradók közül is lehetne csapatot szervezni, ebbe beleférnék még?