Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bankrobber

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS. "Éppen BFF-jeimmel, az AFC-vel, a BNF-fel és MM-mel néztük az RTL-en HD-ben az FTC-PSG-t a VIP-ben, egy nagy LCD-n, amikor megtámadott egy WAG." - mesélte a PPP-konstrukció…..
bankrobber 2012.01.21 00:43:54
Subba LOL: Hiányozni fogsz!! 2011.12.19 11:24:00
Mekkora kamu már, szívroham, persze, az ilyen geciknek, mint Kimi, mióta van szívük? :-D (köszi berkesur) ..
bankrobber 2011.12.19 11:35:37
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Csodás képeket készített nemrég a vörös bolygót kutató Opportunity marsjáró. Természetesen a HírCsárda tudósai is megkezdték a fotók elemzését, és fantasztikus eredményekre jutottak. A Mars felszíne rendkívül érdekes mintázatú. A marsjáró egy még mindig harcoló…..
Sok utas panaszkodott a tengeri madarak hangjának hiányára, ezért a cég a következő hónapokban fejlesztéseket eszközöl - adta hírül az MTI. A terv szerint az utastájékoztató információs sáv alá lógatnak be majd fészkeket, amelyekben szerelvényenként egy-egy sterilizált…..
bankrobber 2011.09.07 14:58:30
A K1 óriásának idén semmi nem jön össze. A négyéves Juan Mandriva a castiliai Csiga-biga óvoda kiscsoportosa a második menetben terítette le Sappet, akinek könnyeit jelenleg intenzív osztályon kezelik.A mérkőzést Sapp a megszokott vehemenciával kezdte, rendesen odalépett a kis…..
bankrobber 2011.09.07 10:54:06
Egy újabb dokumentum szerint Orbán kijelentette, nem kell odafigyelni arra, amikor azt mondja, hogy nem kell odafigyelni arra, amit mond. „Pay no attention to what Wikileaks will say about me telling you not to pay attention” - hangzott el a kiszivárgott dokumentum szerint egy…..
bankrobber 2011.09.06 14:26:13
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
bankrobber 2011.06.23 20:15:51
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..