Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva2011

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel kicsit el vagyok csúszva az írással, az előző 2 hét eseményei röviden összefoglalva - és megemlítve az itteni furcsaságokat, bénázásokat.Itt Anyák napja május 8.-án volt, ami engem jól megkevert, hogy akkor most én tudok rosszul valamit, vagy rosszkor köszöntöttem fel…..
Azt a mindenit, több mint egy hónapja nem írtam már! Ez mondjuk nem csoda, amennyi munka van.... Elgondolkozni a németek furcsaságain - erre azért mindig akad egy kis idő. Össze is gyűjtöttem egyet-kettőt:Például nagyon furcsa, hogy az ásványvizes kupakok színében nincsen semmi…..
Kedves emberek! Légyszíves soha többé ne menjetek biciklizni egész napos eső után naplementekor!!! Köszönettel:a ma elpusztult ezernyi meztelencsiga gyászoló hozzátartozói..
Eva2011 2011.06.09 14:32:45
:D
A napokban elgondolkodtam rajta, vajon német vagyok-e inkább, avagy turista... Mert aki a blogomat olvassa, inkább ez utóbbira tippelne.Tény, igyekszem minél jobban kihasználni az itt töltött időt, hiszen ez a környék, de maga a tartomány, vagy éppen az ország is annyira más, mint a…..
Nem könnyű, nem könnyű, nem könnyű.  Mindenki gondolja meg alaposan , aki az életét át akarja helyezni egy másik országba, még ha csak rövid időre is.Jó tanács (amit a hülye is tud magától): tudj németül, legalább középfokon mielőtt neki indulszjó tanács2: mindegy,…..