Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faeces

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára egy lájtos poszt: keresgélés közben bukkantam erre a gyöngyszemre. Valamilyen óra, csajszi ül, és kissé zavart arckifejezéssel túrja hátul a gatyáját. A meglepetés ezután jön... Őszintén szólva, nem igazán tudom ép ésszel felfogni a látottakat... Vajon mit gondolt? Meg…..
SzarQpac Szinonimák a szarra 2011.07.13 23:55:00
Mint ismeretes, a magyar nyelv híres az ékes szókincséről, és nincs ez másképp akkor sem, ha éppen az emésztésünk végtermékét szeretnénk szóval illetni. Ezért igyekeztem minél több jobban és kevésbé ismert szinonimát összegyűjteni a szarra, legyen az emberi vagy állati,…..
addict Piszoárt minden fára! 2011.07.10 08:54:00
Aki járt már fesztiválon, az pontosan tudja, hogy lehet bármennyi Toi-Toi vécét is telepítenek a fesztivál területére, nincs az az isten, hogy a fákat ne tekintsék a srácok (de néha még a lányok is) fakultatívan kijelölt pisilési területnek. Ezt az "igényt" felismerve…..
SzarQpac Sirály kaki - Poopshoot 2011.07.07 12:57:14
Ha szar, nyilvánvalóan a játékok készítőit is megihlette ez a téma, bár egyszerűségéből adódóan nyilvánvalóan az erre épülő játékok sem túl komplikáltak, és leginkább csak a poén kategóriát fedik le, egyszer játszik vele az ember pár percig, aztán megunja. A neten…..
Tegye fel a kezét, akinek van kutyája! Gondolom mindenkinek ismerős a szitu, mikor kedvenc négylábú társainkra rájön a nagydolog, és utána - főleg az utcán - illik felszedni a végterméket. Általában ez nem tartozik az emberek kedvenc tevékenységei közé, mint arról a köztereken…..
SzarQpac A barna medve 2011.07.02 14:12:37
Az egészséges kaka fétis kialakulásához úgy vélem nagyban hozzájárult a családi környezetem hozzáállása a témához, amely e tekintetben meglehetősen liberálisnak számít. A szar az egész családot kreativitásra inspirálja, ennek ékes bizonyítéka a következő, mondhatni már…..
SzarQpac Vers a szarról 2011.06.30 10:42:00
Úgy tűnik, másokat is megihlet a szar-téma, mint ahogy az alábbi vers íróját is megcsókolta a múzsa, és nem röstellte közzétenni ezt a kincset a blogján, így most én is megörvendeztetlek vele titeket. A vers amúgy nemesen egyszerű, semmi perverzitás, csak a szarás és…..
SzarQpac Éltető szar 2011.06.29 00:06:00
Talán nem is gondolnánk, mennyire fontos dolog a kaki az életben, pl. azoknak az élőlényeknek, amelyeknek létfontosságú más állatok ürüléke a létfenntartáshoz és szaporodáshoz. Ilyenek pl. a ganajtúró vagy galacsinhajtó bogarak, amiknek a fő tápláléka a nagyobb emlősök…..
SzarQpac Ahol már kakiltam... 2011.06.27 22:02:00
Ha szarásról van szó, azt hiszem nem hagyhatom ki a 2010-es év arc plakátkiállításának egyik kultikussá vált darabját, a "Kakilós"-t, Karas Dávid művét. Annyira egyszerű és őszinte, hogy csak imádni lehet! A kiállítás témája a "Hol élsz te?" kérdésre…..
SzarQpac Kovbojok: Kakadal 2011.06.23 11:02:00
Létezik egy "alternatív zenekar", akiknek a zenei pályafutása az interneten indult el, ők a Kovbojok. Dalaik témája is elég alternatív, többnyire a piálás, hányás, szarás, fingás, baszás, perverz szex és egyéb gusztustalanságok témakörben mozog, és ezzel igen széles…..
SzarQpac Complex Shit 2011.06.22 00:00:00
Ma egy csodás művészeti alkotást szeretnék bemutatni, amire szarkupac képek keresgélése közben bukkantam rá, és igazán említésre méltó: bizonyos Paul McCarthy, egy amerikai művész alkotta meg a "Complex Shit" címet viselő óriás felfújható kutyagumi installációt,…..
SzarQpac Az élet egy rakás szar 2011.06.20 22:43:00
Azt hiszem, sokak száját elhagyta már a címben szereplő mondat, de minimum megfordult a fejében. Egyébként kevés olyan szavunk van, amivel univerzálisan, szinte bármit ki tudunk fejezni az életben, ilyen pl. az izé meg persze a baszás - és természetesen a szarás. Úgyhogy lássuk,…..
SzarQpac L'art pour l'art: A szar 2011.06.17 11:50:00
Bár azt hiszem, már klasszikusnak számító darabról van szó, én csak a közelmúltban találkoztam vele, és hát egyszerűen nem győzöm csodálni a zsenialitását a L'art pour l'art társulat "A szar" c. reklám paródiájának, amivel minden tekintetben azonosulni tudok, és…..
SzarQpac Nyuszika esetei a szarral 2011.06.15 22:27:00
Az állatok elhatározzák, hogy ezentúl nem lehet az erdőben össze-vissza szarni, és építenek egy budit. Mindenki betartja a szabályt, ám egy nap rajtakapják a nyuszikát, hogy nem a budin végzi a dolgát. Azonnal a bíróság elé állítják és jön a kérdés, hogyan is történt az…..
SzarQpac Pisi és Kaki: Pee&Poo 2011.06.13 12:41:00
Egyszer régebben találtam erre a gyöngyszemre egy blogon, azóta se tudtam elfelejteni, maradandó élményt okozott: egy svéd tervező diplomamunkájaként született meg Pee és Poo, azaz Pisi és Kaki, a két plüssfigura (magyarul Csöpp és Potty, mint imént megtudtam). Szerintem nagyon…..
SzarQpac Megy a kaki 2011.06.10 07:58:00
Most pedig a kezdeti szárazabb filozofálgatás után következzen az első szar-mű, egyik féltve őrzött saját szerzésű kincsem, még általános iskolás koromból. Élvezzétek a gyermeki egyszerűséget a kaka-dalban (eredetileg a "Sárga csikó" c. népdal dallamára íródott,…..
"Enni kell, szarni muszáj!" - ahogy nagyanyám is mondta, ebből evidensen következik, hogy ha nem eszünk, abba belehalunk, de ha nem szarunk, abba is. Szerves és elengedhetetlen részét képezi tehát életünknek, ezért álszent dolog viszolyogni tőle. Legalábbis a fogalomtól -…..
SzarQpac Blogsz(ar)féra 2011.06.09 03:03:00
Néhány szót arról, hogyan lett a blogból szarkupac, avagy "pile of dung":Nyilván első próbálkozásaim ilyen banális lehetőségekre estek a domaint illetően, mint szar, kaki, kaka, de valakik már rég gyorsabbak voltak nálam, és ezek mind foglaltak voltak (a keresgélés…..
SzarQpac Hasmenés 2011.06.09 00:19:00
Megszállt az ihlet, mikor épp ott trónoltam, ahová a királyok is egyedül járnak. Talán mert épp rám jött a hasmars?Röviden átfutott az agyamon, ami mostanában megfogalmazódott bennem: a mai online közösségi kultúra alapját nagy részben a különböző cyber szemetek, képletesen…..