Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ti3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Szuper csapat - előzetes 2010.01.08 18:54:00
Szimpla oldschool akciófilmnek tűnik, de aki nézte annak idején a sorozatot (mint én), az nem fogja kihagyni. Szépfiú = Bradley Cooper, Murdock = Sharlto Copley, Hannibal = Liam Neeson, Rosszfiú = Quinton 'Rampage' Jackson, a rendező pedig Joe Carnahan (Füstölgő ászok). Az IMDB-s…..
A Doktor Parnasszus és a képzelet birodalma című legújabb Gilliam-opusz a felnőtteket is tárt karokkal váró, kíméletlen és ezerarcú giga-vidámparkok filmes megfelelője: kész színészparádé hozza a hátán a koktélcseresznyével teliszórt habos humor-hegyeket, szédítően…..
Ti3 2010.01.08 21:06:04
@Ramiz: Hogyne ismerném a máma szót, elvégre alföldi parasztgyerek vagyok :) Csak azért bátorkodtam szóvátenni, mert nekem olyan volt ott, mint amikor végighúzod a kezed egy bőrkanapén, és megakad az ujjad egy gombban :) Egyszer viszont volt egy Vas megyei - ugyancsak parasztgyerek - lakótársam, na, vele voltak időnként kommunikációs problémáink :)

Egyébként meg részemről egy tucat majom, főképp azért mert az volt az első komolyabb film, amit valamikor réges-régen, 11-12 éves fejjel megértettem.
Írtam már párszor a következő Mac OS X legnagyobb dobásáról, az OpenCL-ről, és valószínűleg a megjelenésig (főleg pedig utána) egy rakás hír jelenik meg még a témában az Appleblogon. Nagyon szimpatikus fejlesztésről van ugyanis szó, ami már önmagában akkorát dobhat a Snow…..
Valamikor a kilencvenes évek végén leginkább egy német partnercég ügyfeleinek készítettünk weboldalakat. A partnercég vezetője egyik alkalommal nálunk járt, és teátrálisan rámutatott egy weboldalra: Bemutatom az internet jövőjét! - mondta. Egy flash oldal volt, kínosan lassú,…..