Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtbiker

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog! Március közepén elveszítettem édesanyámat, aki 74 éves lett volna a nyáron. Semmiféle ismert betegsége nem volt, leszámítva a kissé magas vérnyomását, amelyre gyógyszert is szedett. Fiatalos, mindig jó kedvű és életvidám teremtés volt, amit nem…..
gtbiker 2011.06.10 00:23:22
@Hatodéves: Mert ugyanarra az egyetemre járok, mint mások, és nem látom, hogy mitől lennék jobb náluk. Attól nem, hogy többet magolsz (amire amúgy is csak úgy lenne időd, hogy még wc-re sem mész el a könyv mellől). Meg azért rájöttem közben -amit előtte nagyon nem így gondoltam- hogy a fene akar külföldre menni. Magyarországon meg nem áll szándékomban közalkalmazottnak menni. Ami tetszene az a normális oktatásszervezés. A vidéki orvosik le vannak nézve, mert gyakorlatiasabbak, és nem vesznek el a részletekben. Az utam meg valószínűleg majd valamelyik atomerőműbe vezet. De ki tudja...
Én is befejeztem mára asszem. Meg amúgyse rajtam vitatkozzunk, hanem majd valamelyik poszton :)
gtbiker 2011.06.10 13:06:09
@tbjárulékfizető: Voltam közalkalmazott 4 hónapig az egyetemen, nem kellett hozzá semmi kitűnő érettségi meg 2 nyelvvizsga kivételével, amiből egy érettségi is elég lett volna (igen, csak hogy ajnározzam magam). Szerencs is kell hozzá, de csak az nem kap munkát aki nem nagyon akarja. Külföldön van még pár, igaz lehet azért volt félreérthető, mert azt írtam, hogy jelen pillanatban nem szándékozom kimenni. Orvos meg mindenkiből lehet, aki hajlandó magolni. Pont ezen rugózok egész végig, hogy ennek nem így kellene lennie. És tök mindegy mi van 3adévtől felfelé, mert ott már nem rúgnak ki. A szűrő a 2 év.
És azt nem tudom, hogy hogyan ítélkezel arról, hogy mit tudok, mit gondolok a műszakiról, nem véletlenül oda íratkoztam be, felvételikor is az orvosik után az volt megjelölve nem mintha számított volna. De mondom, befejeztem ezt a témát, mert kezdem unni a személyeskedést. De már előre látom, hogy ha írok majd valamelyik posztra, akkor nem az lesz a lényeg amit írtam, hanem hogy ki írta.
gtbiker 2011.06.10 13:28:28
@tbjárulékfizető: Az még odébb van, magyarul azért több az esélye, hogy addigra más fog megtetszeni, és nem is igazán tudom mit csinálnék ott, de az atomfizika az egyik kedvenceim közé tartozik.