Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mypep

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cudar idők jönnek. Ezentúl a könyörtelen Orosz Józsefnél vizsgázóknak nem csak fel kell sorolni a szakirodalmat, amiből készültek, hanem Orosz rátelefonálhat a könyvek, tanulmányok szerzőire, hogy tényleg írtak-e olyasmit, amiről a megszeppent diák dadog. Ez egyébként a hazai…..
És akkor most vigyázzállásban tisztelegnénk némán (a végén a kéz nagy karlendítéssel a váll mellé, ahogy a Becsületbeli ügyekben csinálták) a HVG.hu stábja előtt. Mindezt azért a cikkért, amiből kiderül, hogy „éveken át több millió forintot fizetett ki a Gyárfás…..
1997 október 4-én indult a Tv2 műsora, ami még egy elégséges matematikaérettségivel is azt jelenti, hogy idén tíz éves az igazi kereskedelmi tévézés Magyarországon. (A Szív tv-t most inkább felejtsük el!) Persze örülhetnénk is, pezsgőt ihatnánk Jakupcsek Gabriella…..
A csütörtök mindig a közélet napja, Szemponttal kezdhetünk, amiben ma is izgalmas és bicskanyitogató témák lesznek: képviselők fizetése és a korrupció, idióta rendeleteket kellene betartani a főállású anyáknak, állandósult káosz a Harcmező utcában (m1, 20:10). Ha ennyi nem…..
A Tv2 ügyvédje hivatalos levélben szólított föl bennünket, hogy a A Tv2 válaszolt nekünk című posztból távolítsuk el azokat a hozzászólásokat, melyeket látszólag a cég egyik, az új igazgatóhoz, Várdy Zoltánhoz zavarbaejtően lojális alkalmazottja írt. A kérdéses posztokat…..
Csak azoknak az olvasóknak, akik már a hatodik évadot is látták. A többiek ne klikkoljanak, mi szóltunk!Na szóval, amikor az ötödik évadban Tony Almeida fűbe harapott, és letakarták, meg minden, akkor egy nagyon fontos elem hiányzott egyik kedvenc CTU-ügynökünk halálából,…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..