Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Void

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hancu nemrég posztolt arról, hogy készül a világ legnehezebb platformjátéka, ehhez kapcsolódva írnék kicsit a Polytron által fejlesztett Fezről, ami szintén nagy erőfeszítést követel a játékostól, bár szellemi értelemben. A játék XBLA-n jelent meg egy hónapja, és szerintem…..
The Void 2012.05.25 12:27:55
1. Utoljára a Neverhood cirkalmas karaktereit és a hozzájuk kapcsolódó rengeteg dolgot véstem papírra, az az ajtónyitós móka (ahol nem csak a jelek sorrendje számított, hanem az is, milyen hanggal jelentek meg), meg a giga memóriajáték (ami után plusz nem várt övön aluli ütés volt, hogy egy későbbi feladványban tudni kellett, hogy melyik figurából mennyi is volt a táblán) több ceruzahegyembe került... :)

2. Ha kalandjátékról beszélünk, akkor a Rent-a-hero volt a legaljasabb, főleg a kalózok zászlaja a bokor alá rejtve, ott azért kissé elküldtem echte deutsche barátainkat melegebb éghajlatra.

Egyébként még '95 táján volt egy nagyon durva, több napos elakadásom a Tie Fighterben (igen, a szimulátorban, bár tegyük hozzá, hogy 10 éves voltam), az egyik küldetésben meg kellett védeni egy halom konténert egy assault gunfighterrel (asszem így hívták, volt pajzsa, egy pár lézer, 1 pár ionágyú, könnyű rakéták volt a felszerelése), csak baromi messze kezdtél tőlük és mire odaértél normál tempóban szétlőtték őket, ha felcsavartad a motort, akkor odaértél időben, csak nem maradt pajzsod és fegyver energiád se, amik nélkül kissé problémás dolog űrharcot folytatni A- és X-wingek ellen. Na ott vért izzadtam...

Frissebb élmény volt a Half-Life 2-ben Nova Prospectben hard fokozaton az a rész, ahol 3 turret-tel kellett bevédened magad és jött rengeteg katona random bekúrálva melléd néhány piros fényű csipogós szeretetcsomagot. Na az se volt 2 perc, mire azon túljutottam.
IDDQD Bandaháború deluxe 2012.03.07 12:15:46
Első olvasásra akár egy jó kis Mad Max-klón sztorija is lehetne a mácius 16-án a mozikba kerülő The FP című film felütése. A nyomasztó, lepusztult, posztapokaliptikus jövőben járunk, bandaháborúk, kegyetlenkedés, ami kell, a legsúlyosabb arcok egy kegyetlen arénában küzdenek…..
The Void 2012.03.07 12:54:52
@Gretzky99: nekem is ez jutott eszembe... :) esetleg egy rossz lépés miatt artériaszakadást okozó nyílt törést tudok elképzelni... :D
Oké, csak egy golfautó, de akkor is, mekkora királyság lehet úgy vezetni, hogy közben a Sega-féle OutRunnal játszik az ember. Vagy mekkora merészség, a lenti videóban látható barkácsautó készítője, az amerikai Garnet Hertz szerint ugyanis elég ijesztő élmény sofőrként csak…..
The Void 2012.02.21 16:55:25
Bocs a hosszú kihagyásért, van az úgy, hogy annyira felgyűlik a meló, hogy az embernek nincs ideje posztolni, és néha ez egyszerre történik meg a blog összes szerzőjével (kivéve Hancuval, aki az elmúlt két hétben Frisco környékén ette a későn nyaralók keserű kenyerét). El is…..
Sziasztok!Első körben szeretnék elnézést kérni, amiért ennyi ideig egy bitet se posztoltam, de a posztolási kedvem egyrészről a vizsgaidőszak, másrészről az utána kitörő eszetlen nyári holiday miatt kalasnyikovval szitává lőtt szirti sasként zuhant alá a…..
IDDQD Zumba-lázban a britek 2011.07.11 10:56:00
Általában nem sok értelmét látom a játékeladási toplistáknak, de vannak olyan adatok, amire felkapom a fejem. Már a múlt héten is meg akartam írni, hogy a briteknek a maradék eszük is elment, de megbízható népek azok, így most, hét nappal később sem késtünk le semmit: az…..
Subba Cicc Puszi! 2011.07.06 22:53:00
Napi Laci "Jókivánság" 2011.06.17 11:00:00
 Ezen szép arcú fiúkák kanadaiak, tudjátok, az az ország, ahonnan Terrance és Philip, a két „tehetségtelen fingóbajnok” származik, lehet, hogy szeretik őket és emiatt csak disszonáns hangokat rekkentenek elő altájékon. Mielőtt valaki megvádolna, hogy lecsúszik a…..
IDDQD Nuclear launch detected 2011.06.10 15:40:32
A SimplePickup csapata a trollos csajozás után újabb kemény kihívást állított maga elé: Starcraft-szlenggel próbálnak csajokat felszedni. Megdöbbentő módon a dolog néha működik is, legalább pár telefonszám megadásának erejéig. Az "I'm going to six-pool you so hard and…..
Jó pár éve már, hogy éppen könyékig túrtam a netbe bele valami friss zene után kutatva, kezdtem ugyanis kissé megcsömörleni attól, hogy állandóan Meshuggah-t hallgatok, ami – bár tényleg zseniális és azóta is rendszeres vendége a lejátszómnak – azért valljuk be,…..