Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OFF ER

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Gyilkos magyar versenygép 2011.12.06 19:57:00
Bence küldött egy mélt, hogy felajánljon egy-két versenyrobogót tesztre. Ahhoz most kicsit hideg van, de addig nézzük, mi vár rám tavasszal. Van videó, van kép, vannak adatok és van lelkesedés - ez tényleg nagyon komoly. Így néz ki a valódi robogóépítés, nem az a húszezer…..
Vroom Rossi saját pályája 2011.11.22 17:01:00
Valentino Rossi megirigyelte idősebb Kenny Roberts rancsát, s úgy döntött, saját motokrossz pályát építtet. A szükséges engedélyeket meg is kapta szülővárosa, Tavullia feljebbvalóitól, így nincs akadálya az 1800 méteres, Kigyó nevű komplexum megépülésének. A név…..
Úgy tűnik, a kerek fenék, a hegyes mellek és a hosszú combok mindent képesek eladni. A milánói motorkiállítás éppen ezért a csinos hoszteszek fellegvára – ilyenkor még az is Olaszországban dolgozik, akinek amúgy bérlete van a dubaji járatra. Néhány kellemesebb hölgyet mi…..
OFF ER 2011.11.14 11:17:30
A hadihajó fanok biztosan tagadnák, hogy a szovjet haditengerészet kötelékében valaha is szolgált volna a japán városról elnevezett hajó, pedig a történetét megfilmesítették, és a Lemil lapjain is megemlékezett róla Papírzsepi, csak nem ezen a néven. Az első szovjet…..
Jó helyek, jó társaság, HD minőség, mi kell még?EssKiss Enduro - Anteprima - 17 Aprile 2011EssKiss Enduro - 17 Aprile 2011 - Anteprima from Gomez on Vimeo...