Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miinh

169 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rég volt már telefonos cikk. Nem biztos, de a legutolsó talán pont a THL 4400, meg az 5000 volt. Hogy, hogy nem, belebotlottam a világ első holografikus telefonjának nevezett, meglepő módon echte kínai ketyerébe, melyet az Estar gyárt Takee 1 néven. Innentől kezdve olyan fordulatot…..
A bányában ma csak Barry White...
Az első kép akkor készült rólam, amikor a gyerekkorszakom éltem. A második akkor, amkor a Rimszkij-korszakom...
A felsővezetőket érintő fizetésemelés eredményeként sokaknak megnőtt a bérnyomása. Egyeseknek már a plafonon van. Ez sok esetben munkavállaló-elégtelenséget, rossz közhangulatot, lázadást okozhat. A kormány úgy kívanja enyhíteni a nyomást, hogy eltörli a bérplafont. Az Orszagos Bérellátó Szolgálat…..
Komár László ruhájában Weng Weng...
,,Hé, te! Most akkó' mennyi má' az idő, he!?" Helyszín: New York, Red Square, Roof..
Tartsd má' a söröm! ElTér-kép 2014.01.22 17:46:00
,,Janikám, gyerekjáték az egész! A sárkányóvodánál balra." cheesburger.com ..
Egy híres magyar zeneszerzőről emlékezik meg 1:23-nál a következő régi opusz. Annyit segítek, hogy a zeneszerző 64 nap múlva lenne 133 éves. De ha így sem megy, a videó után kijelöléssel meg lehet tudni a nevet. Bartók Béla..
Tartsd má' a söröm! Agusztus20 2013.08.20 22:24:00
Az idei Szent Jobb-körmenet idén tévedésből balra indult el. A Jobbik kérte, hogy az apró hibától mindenki vonatkoztasson el...
Már önmagában mulatságos sajnálatra méltó (mégis csak lehet egy kicsit röhögni) az eset. A felvevő meg azt mondja erre, kutyahas. Zsuzsikám-reloaded hallotta ki a subbáról...
..
Miinh 2013.01.16 19:31:27
Tartsd má' a söröm! Mikulásra 2012.12.06 11:26:09
Egy anyuka takarította Mikulás előtt a WC-t és hét éves kislánya nézte.- Mami, mit csinálsz?- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.- Minek?- Jaj, bogaram, tudod jön a Mikulás.- És nálunk fog szarni?..
...kiáltotta a tömegből egy idióda, mikor a zenekar a visszalépés után belekezdett még egy dalba. Erre még volt kapacitásuk. ..
Olvastunk róla, hogy Panyolországban egy néni megunta, hogy egy freskó skipes állapotban van, és eccezdte felújítani. Az előtte-utána képek:                                        A néninek hála új baromságok jöttek létre.…..
Véce! Hangzik el a refrénben. Erről ez található a ,,népszótárban": Mellékhelyiség. A szóalak használata a kevésbé művelt, tanulatlan néprétegek körében szokásos, ennek ellenére ma már kihalófélben van.példák: Hun van a véce, he? BECSINYÁLOK AZONNYOMBA'! Hála Becknek,…..
Lehet azért, mert büdösek?..
Egyesek látni vélték a földönkívülit, de a hatóságok elmondták, hogy ő Nagyezsda néni, aki ugyanannyi idős, mint ahány cm magas...
Bögrényi T. lőtte a poént, grat!..
Tibi-Tibi bá' - mondja a srác a refrénszerű résznél.Talán Dévényi Tibi bá?  ..
Tartsd má' a söröm! Nincs pénz 2012.03.12 20:35:00
Az arc (Gyöngy) járgánya eléggé OB...
Kedvenc cápám Miami és Sydney lerágása után New Yorkba keveredik, ahol megint felfal mindent. A napszemüveg eléggé style! Katt!..
Pavel 138, az utcafestő arc alkotása...