Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harisnya

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a hideg - ezzel párhuzamosan a felfázások időszaka. Szerencsére van megoldás - még akkor is, ha nem vagyunk autóból ki-fűtött szobába be celebek ;-), ha szívesen motorozunk, görkorcsolyázunk, vagy kedveljük a csípőnadrágokat. A Lollee derékmelegítő pont ott…..
Bár ugye mint írtuk, bizonytalan ideig nyaralunk, most mégis megtörjük a csendet. Ennek oka, hogy amikor felfedeztük az Árkádba érkező dán divatmárkákat, feltettünk magunknak egy csomó kérdést: Vero Moda és a Jack Jones. Mindkét brand a dán Bestsellerhez tartozik, az előbbiért…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
harisnya 2009.04.24 22:19:08
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Aki abban leli örömét, hogy ott és úgy vásárol, kajál, sétál és feltehetően dug is, mint a Szex és New York című sorozat főszereplői, az most örülhet: egy unatkozó milliomosfeleségekre és díszpinty plázacicákra szakosodott utazási iroda potom 26 000 dollárért kínálja az…..
kacatvilág picsaszoknya 2007.07.01 22:18:00
Imádom a magyar nyelvet. Kiváltkép a szlenget. Amit az utca fogalmaz meg, úgy ahogyan ott van, ráadva valami hihetetlen telitalálat fantáziát. És mekkora rejtély az számomra, hogy az hogyan terjed el általánosan, mindenholi használatra, nem hogy kisebb-nagyobb eltérésekkel, hanem…..
harisnya 2008.04.18 10:57:45
Az Etarget koncepciója egyszerű: tartalom alapján ott jelenjenek meg hirdetések, ahol azok relevánsak, azaz köthetők az éppen olvasott cikkhez. Vagy a hirdetés jelenjen meg keresőkben, ha a fizetett találat kötődik a keresett kifejezéshez (szóhoz).A hirdető szeretne minél több…..
Szélesképernyős vagy 4:3 képaranyú tv ? Tv képernyő tekintetében jelenleg kétféle „elrendezés” kapható. Az ún. 4:3, ami a képernyő szélességének és magasságának arányát jelöli és a 16:9 amit széles képernyősnek nevezzük. A mozifilmek és a DVD filmek…..
Na kábé ennyi az értelme a levelezésnek. Nyilvánvaló, hogy nem lehet átszállni arra a vonatra, ami akkor indul, amikor mi beérünk egy másikkal. De a MÁV, illetve a MÁV-Start ügyfélszolgálata ezt próbálja meg elmagyarázni. Jah, hogy kiraktunk egy lassújelet és az utas szív? Kit…..
Hamarosan itt az egyszerűsítés az Ableton 7-es Live-jából is - egyelőre még csak a Live 6 LE kapható, de aki most vesz belőle (150 dollár a letöltős verzió), annak a hetes már ingyen jön. Amit a 7 LE tudni fog: 32 bit, 192 kHz-ig minden felbontás, 64 audiócsatorna és végtelen…..
    Létezik egy hely a világban, ahol mindenki szívesen elöltené az idejét. Ez a hely a snooker akadémiája, ahol a legnagyobb mesterektől tanulhat az ember.    Az akadémia 2006 júliusában nyitotta meg kapuit. A 6000 m² alapterületű létesítmény…..
harisnya 2008.04.16 16:06:19
Már több, mint négy napja nem játszottam rendesen, amihez hasonló nem igazán fordult velem az elmúlt egy évben. Igaz, barátnőmmel toltunk egy kicsit módosított mixed gémet (H.O.R.S.E.-hoz hasonlót szoktunk, omaha, pineapple, hold'em, néha 7 card stud), és jeleskedtem egy PS-es…..
Az agykutatási technikákat ismertető sorozatunk előző részében a funkcionális mágneses rezonancia eljárást (fMRI) mutattuk be, mely - mint írtuk - azon a megfigyelésen alapszik, miszerint az egyes agyterületek aktivitása és vérellátása között összefüggés áll fenn. Ugyanezen…..
harisnya 2008.04.16 16:02:07
Subba A lompos és a kis fekete 2008.04.15 13:15:00
A nagy lompos tud élni, teljesen jól oldotta meg a hülye helyzetet. A felesleges harcok, viták és birkók helyett egész nap kényezteti magát az ellenséggel. Béna macska, 1:0 ide! ..
harisnya 2008.04.16 16:00:50
A VALENTIN-NAP EREDETESzent Bálint (angolul Valentine) napján a szerelmesek megajándékozzák egymást. A szokás eredete, hogy Szent Bálunk a XIV. században a jegyesek és a fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban. A történet szerint mielőtt keresztény hite…..
Geekblog SZÜRKÜLET-PETÍCIÓ 2008.04.14 19:34:00
Fehér György Szürkület című alkotása véleményem szerint minden idők legjobb magyar filmje. És vannak, akik ebben velem egyetértenek. És a film semmilyen formában nem kapható.Ez tarthatatlan.A helyzet megváltoztatása érdekében Bobbyperu eszmetársam petíciót kreált, amelyet ha…..
harisnya 2008.04.16 15:59:41
Az ABI Research legújabb jelentése szerint a mobil internet piaca most hatalmas robbanás előtt áll: a 2007-es 76 millióról akár 700 millióra bővülhet a mobilon böngészők száma 2013-ig. Ebből az egyik norvég lap azt a következtetést vonta le, hogy az Opera részesedése jelenleg…..
A Kerékpársport 2000 Alapítvány a Tour de Hongrie - 35. Magyar Kerékpáros Körversennyel összefüggésben az idei évben is regionális amatőr MTB és országúti kerékpárversenyekkel, kerékpáros túrákkal, családi napokkal szeretné Magyarország sportéletét fellendíteni a…..
Nem, nem egy Google Store nyitott valamelyik sétálóutcánkban. A kép állítólag a törökországi Marmarisban készült. Nehéz elhinni, hogy a Google-nak bármi köze lehet ehhez a bolthoz, mindenesetre, aki fake Jobs után fake Google fürdőnadrágra vágyik a nyaralás alatt, annak ez sem…..