Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csana_sc2

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalább az ujját bedugná abba az isteni fenéklyukba !!! ..
Ladder játék Typhon Peaks-en. Én bal felsőben, az ellenfél pedig bal alsóban spawn-olt. 4 személyes pályákon P ellen általában makro játékra megyek és igyekszem korai 3. base-t tenni. Itt sem volt másként, 7. perc körül tettem a 3. base-t. Az ellenfél 3gw expandra ment. Egyszer…..
Indultam a Platinahun kupán. Első körben kaptam egy silveres Terran játékost. Xel naga mellett döntöttünk. Mivel sileveres volt, meg a map is 2 személyes volt, sima 1 base baneling bust-ot akartam csinálni. A scoutos drone-ommal viszont láttam, hogy a rámpa aljára falaz. Ebből azt…..
A legkedvencebb felállásom...Mint mindenki, én is utálom a mirror MU-t mint az állat, de úgy érzem kezdek ráérezni...(kopp-kopp). Ma volt néhány ZvZ-m. Az egyikben metalopolis-on, nem volt a játék elején semmi sajt. Le scout-oltam a kötelezőt és ennyi. Gyorsan szaturáltam 3 base-t…..
Ma kb csak 3 említésre méltó játék volt.Az első The Shattered Tample-n volt ZvZ felállásban. Az elején mind a ketten roach-ra mentünk. Korai expet csinált. Az első támadását vissza is vertem, aztán mentem egyből ellentámadni, de mire odaértem már túlerőben volt,…..
Volt egy király játék Typhon Peaks-en egy Protoss ellen. Elkezdte csinálni a 4gw-t és mikor kész lett akkor expelt egyet a naturalra. Fingom sincs ezt miért csinálta és miért nem jött egyből...Deríteni már bentvolt egy drone-om, amivel befoglaltam az egyik gázát. Mikor elkezdte lőni…..
Ez a blog többnyire az 1v1-es játékaimról fog szólni. Jelenleg platina 23. helyen állok a ladderen. A StarCraft-tal már kis droid korom óta játszom, de csak ritkán. A multiplayer az első részben, de még a StarCraft 2 béta idején sem hatott meg, max a teamgame-ket nyomattam a…..