Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popula(c)tion

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezotéria egyik legnagyobb hazai terjesztője, az Édesvíz Kiadó kiadta egy amerikai (nem)gyógyító, Eric Pearl könyvét, melynek címe: Kapcsolatteremtő gyógyítás. De hogy ne csak a könyvön keresztül ismerkedhessenek meg a magyar olvasók a (nem)gyógyításnak ezzel a fajtájával, meg is hívták…..
Popula(c)tion 2011.11.08 07:01:15
@tang0:
"Tudtommal a szkeptikusok valamilyen módon igyekeznek a tudományosan nem megalapozott feltevéseknek az ellenkezőjét bebizonyítani, de akármerre keresem az ezt alátámasztó mondatokat, egyszerűen nem lelem."
Rosszul tudod. Valaminek a nemlététét nem lehet bizonyítani. A szkeptikus alapállás szerint, aminek semmilyen kimutatható hatása nincs, az nem létezik. A bizonyítás terhe azon van, aki létezőként állít valami eddig nem tapasztalt, nem kimutatott dolgot. Ha a tudományos módszertan szerint bizonyítottá válik egy dolog létezése, akkortól érdemes hatásairól, működési mechanizmusáról gondolkodni.
Ez így érthető?
A Szkeptikus Társaság közreműködésével készült Kételkedem, tehát vagyok! című film bekerült a 42. Magyar Filmszemle filmjei közé. Ma és holnap három alkalommal vetítik a filmet az Uránia, a Corvin és a Puskin moziban. Ma, este a Corvin moziban történő vetítés során találkozni is lehet az…..
Közel egy éve, hogy a Szkeptikus Klubon a géntechnológiai módszerekkel előállított gazdasági növényekkel foglalkoztunk (Génpiszkált vagy génnemesített?). Ennek kapcsán több olyan kritikát kaptunk, miszerint nem adtunk teret GM-növények ellenzőinek. Ezért most előadásra és beszélgetésre kértük fel a…..
Popula(c)tion 2011.06.08 01:10:18
@Popula(c)tion:
Nem tudom, hogy kell idézőjelbe tenni az idézetet....(Azért remélem érthető voltam, Szilágyi András saját gondolatát szándékoztam ütköztetni egy korábbi érvelésével...Hm?)