Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeAnor

202 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FeÄnor blogja X-23 2010.08.25 14:18:00
nincshozzáfűznivalóm..
FeAnor 2010.10.08 19:43:49
ma lenne 110 éves a Kis Herceg atyja. asszem, mindannyian tudjuk mért fontos ő nekünk, nagyon.Boldog születésnapot Antoine! ..
FeÄnor blogja A vak leány 2010.06.21 15:11:00
(ezt a történetet ma hallottam)Volt egyszer egy vak leány, aki gyűlölte magát amiatt, hogy vak volt. Mindenkit gyűlölt, kivéve a kedvesét. A fiú mindig vele volt. Mondta egyszer a barátjának:- Ha láthatnám a világot, hozzád mennék feleségül.Egy napon valaki…..
 Minden amit tudnod kell az életben, arra megtanít Noé Bárkája. 1. Ne késd le a hajót. 2. Emlékezz, mind ugyanabban a hajóban vagyunk! 3. Tervezz előre. Akkor sem esett az eső, amikor Noé megépítette a Bárkáját. 4. Tartsd jó kondiban magadat. Mikor…..
FeÄnor blogja cica az iPaddal 2010.04.20 08:00:00
szólj hozzá: Cica az Apple iPad-del..
Marilyn Manson - Burning FlagThey want to sell it out Buy it up Dumb it down A good god is hard to find I'll join the crowd that Wants to see me dead Right now I feel I belong For the first time Multiply your death Divide by sex Add up the violence and What do you get? We are all just stars and…..
Drága Barátaim!Mindekitől bocsánatot kérek, amiért rossz barát voltam és nem jeleztem senki felé.Kaka az van és a gépem is elszált, szociális életem is elég korlátolt.Legyen elég annyi egyenlőre, hogy nem igazán úgy sikerülnek a dolgok, ahogy anno azt eklképzeltem,…..
FeÄnor blogja valentine's... 2010.02.14 20:45:00
Lifehouse - You and Me What day is it? And in what month? This clock never seemed so alive I can't keep up and I can't back down I've been losing so much time Cause there's you and me and all of the people with nothing to do Nothing to lose And it's you and me and all of the people and I don't know…..
Ákos - A világ legvégénKészséges vagy És szép De ha kell, hát megcsúnyulsz Idegenként is Az otthonom vagy Ahogy mohón hozzám nyúlsz Lehetnék hálás ezért Vagy sírhatnék Hogy néha máshoz is jó vagy De ha az öledbe bújok Nem érdekel Az sem, hogy lesz-e holnap És ha holnap…..
(ez a képsor annyira kifejező, hogy nem utoljára látjátok, h csak nem találok egy jobbat vagy hasolóan jót)..
FeÄnor blogja katarzis 2010.01.09 14:24:00
már régóta ismerem ezt számot és hallgattam is sokszor. de csak most esett le miről szól...hát elmorzsoltam egy könnyet...nem vonatkoztattam senkire, nem vártam és nem reménykedtem...csak ültem egyedül és hallgattam...Black-Out - KörútonNéhány esti fény... A körúton hideg szél…..
FeÄnor blogja Black-Out - Ami vagy 2010.01.08 10:14:00
az utobbi 3napban ezen függök...Black-Out - Ami vagyNe legyen kevesebb a szereped, Mint ahogy kell, és ahogy szereted, Nem kell fődíj Az élet nem jó vagy rossz film. De ne csak azt add elő, ami vagy Te azt add oda, ami vagy majd Csak ez a két út van. Menj és válassz! Vedd el, ami csak…..
FeÄnor blogja ecce silens UnUndina 2010.01.04 12:19:00
lássátok hát most úgy, ahogyan én láttam, a kamera által 'mindig' élesen, de szívem által túl sokáig homályosan... ...ezért ugyis ki akar nyírni, majd ami nem baj, mert még mindig az Ő arca az amit leg szívesebben látnék utoljára.....
Elment. Illetve elmentünk. Ő is más felé meg én is… Hát ennyi volt... Az egész vak rajongással kezdődött, aztán félelmetes tornádóvá változott, a tölcsérben mindig együtt egymással szemben és a villámokat egymás felé irányítva. Ezután következett a titkos, húsba…..
  "All The Things She Said" All the things she said All the things she said Running through my head Running through my head Running through my head (Running through my head) All the things she said All the things she said Running through my head Running through my head (Running…..
FeÄnor blogja ...last scene... 2009.12.30 18:49:13
FeÄnor blogja all you need is love 2009.12.25 20:24:00
ezt azért, mert Rudi nem igazán aktív blogilag: ezt miattam: ezt miatta:   ..
FeÄnor blogja a dolog 2009.12.24 20:00:00
amikor ez írom még nemtom mi lesz ma...nem szeretem a karácsonyt, de azért remélem nektek jó...  figyeljetek jól erre a számraIsmerős Arcok - A DologKinek mi dolga? - Szerintem a gyermeké az, hogy szülessen, a Napé, hogy megsimogassa, s a Holdé, hogy álomba ringassa. A tanító…..
FeÄnor blogja ...lonliness... 2009.12.10 20:16:00
...nem arra számítottam, hogy ilyen érzés lesz...nem jó...hamarabb jött, mint vártam...már nincs ideje rám...csak a cuccaiért jár haza...lassan már nem is találkozunk...egyedül vagyok...magányos kedvtelenségben...nagyon egyedül... ..