Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polo12

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bangkokban a katonaság szerda reggel páncélozott harcjűrművek segítségével megkezdte a piros inges tüntetés felszámolását. A Silom road felől nyomultak be, áttörve a legnagyobb bambusz barikádokon. Egy kereszteződést nyomultak előre, majd megálltak kivárnak. A kormányzati…..
Újabb fekete nappal gyarapodott a thai történelem. A kormányzat betartotta ígéretét és szombaton minden erejével megpróbálta feloszlatni a piros ingesek tüntetését. Mindkét helyszínen folyamatos összecsapások voltak napközben a katonák és a piros ingesek között. S amíg…..
A thai kormány meghosszabbította az ingyenes turistavízum akciót, így aki 2009. június 25 és 2010 márciusa között igényel turista vízumot, annak nem kell fizetni ezért. A rendeletet június 24-en adták ki, holnaptól pedig életbe is lép. A gyorsaság háttere könnyen megfejthető:…..
polo12 2009.07.21 15:33:27
@riksa: Ha van itthon esetleg ismerősöd annak simán odadhatod, csak a repjegyfoglálás, fénykép stb. addd neki oda és beadhatja és át is veheti. Nem kell személyesen beadni.
A tavalyi reptérblokád és a nemzetközi recesszió érezteti a hatását Thaiföldön is, ezért is döntött arról a thai kormány, hogy átmeneti időre, 2009. március 5. és június 4. között eltörli a turista vízumok díjait. Tegyük hozzá, a thaiföldi turizmusban ez az időszak…..
polo12 2009.03.07 19:53:02
Január 16. óta hivatalosan is lehet már kapni Thaiföldön iPhone 3G-t. A képviselet nagy meglepetésre nem a piacvezető AIS mobilcég lett, hanem a True Move, mely 13 millió előfizetővel jelenleg a harmadik a thai piacon. A cég nem kapcsolódik egyetlen nemzetközi mobil multicéghez sem…..