Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chocho

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örülök az ilyen cikkeknek, Tony küldött nekem egy Snajper kritikát a PC.GAMES 2002/11-számából. Köszönöm Tonynak és ha nektek is van bármely régi cikk a sorozat valamelyik játékáról, küldjétek be! Érdekes egyébként, hogy nem sokmindent ír magáról a játékról. De…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Rossz PC játékok sorozat #1! 2007.12.20 19:19:00
Ultrabrutál! Sosem hittem volna, hogy ezt is megélem, de a "Heat of war"-os videóm ey #1-os helyezést ért el a kitüntetésnél! Már hónapok óta "megszokott", hogy egy új videóm kap kitüntetéseket, de akkor még volt youtube-on "Játékok" kategória. Ott…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Chocho 2007.12.10 13:19:04
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..