Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stevieg18

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
Braavos Hajót látunk felülről, ahogy bevitorlázik egy öbölbe, egy bazinagy kolosszus lábai között. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy mégis, hogy a picsába építették fel ezt a nagyterpeszben álló, kétségkívül látványos szobrot az öböl bejáratához a braavosi zsiványok?…..
Elöljáróban csak annyit, hogy aki nem naprakész a könyvekből, (mint pl. én, aki a negyedik kötet első harmadánál tart) annak lesznek nagy meglepetések az epizódban. Mereen Szürke féreg nyelvleckét vesz Dany tolmács csajától, és a múlt időt menten nem a “tegnap reggel vettem…..
Királyvár Onnan folytatjuk, de szó szerint, ahol abbahagytuk, Cersei üvölt, Tyrion meg néz, mint egyszeri falusi a Pancho-arénában, hogy miafasz van itt, de lefogják és viszik. Sansa meg Ser Dontos tanácsa/rángatása után beadja a derekát és menekül, sikátorokon át rohannak,…..
Tudom a legtöbben a hazai bemutatók alapján készítik el a toplistáikat, de én az eredeti bemutató szerint szoktam összeállítani, és ez volt az oka, hogy csak most érkezik a 2013-as év legjobb filmjeinek a felsorolása. Bevallom őszintén nehéz dolgom volt, amikor összeállítottam…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
Na, ma nem lesz nehéz dolgom a helyszínekkel, mivel az epizód végig Királyvárban játszódik. A Mud Gate-et pedig az HBO-n látott fordítás alapján Sárkapuzom, még mielőtt. Sötét van a nyitójelenetben, ami egyrészt segít elfedni a CGI-hajóhadat, másrészt kiváló lepel a…..
stevieg18 2012.05.30 16:29:24
@rowi: letudnád írni, hogy mi ennek a versikének a története?
hogyvolt X-faktor 2x12 - 4. döntő 2011.11.07 09:00:00
A negyedik X-faktor döntő témájának Nóri múlt héten a feldolgozásokat jelölte ki, ez ugye sok mindent jelenthet, de nagyon hamar kiderült, hogy a magyar X-faktor számára csak annyit, hogy énekeljünk el olyan dalokat, amiket valaki más már feldolgozott, de pontosan abban a formában,…..
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
stevieg18 2011.06.23 13:59:21
@chrisred: Biztos, hogy nem, az origonak nyilatkozta, hogy teljesen barna hajú, ez csak paróka.
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..