Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monarchista

37 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Monarchista 2012.03.13 08:48:23
Szerintem mindenkinek igaza van. Én egy 6 éves V70-es Volvot cseréltem le egy új C-Max-ra 2008-ban. Igen hitelre vettem 20%-os Önrésszel. A Volvom már eléggé sokat evett és néhány szerviz számla megtekintése majdnem az életembe került(szívroham). Az akkori életszínvonalam lehetővé tette a körültekintő hitel felvételét(fix törlesztő) mivel munkaeszköznek kellett az autó lévén egy cégnél voltam szaladgálós ügyintéző/üzletkötő. Ennek ellenére többször kellett csúsznom az autó fizetésével és az egyebek kifizetésével. Nem azért mert túl vállaltam magam, hanem mert jó magyar szokás szerint a verseny szférában időnként nem időben kaptam meg a fizetésem a cég üzleti partnereire való hivatkozással. Aztán tavaly év végén elveszítettem az állásom. Azóta már egyszer megmentettem az autót úgy hogy alkalmi munkát vállaltam külföldön és sikerült kifizetni a tartozást. De a bank egyáltalán nem rugalmas a kérdésben sőt a megegyezésre még véletlenül sem törekszik. Ennek mondjuk lehet az az oka, hogy az autóra tavaly egy nagy szerviznél közel 200e Ft-ot költöttem, és egyébként is végig szervizelt autóról van szó, így (a cikkből kiindulva) azon autók egyike lenne a visszavett autók közül ami nincs teljesen lelakva, emiatt viszonylag gyorsan pénzzé tudnák tenni. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy nem minden hitelfelvevő hülye, azonban az élet tartogat egy-két érdekes csavart ami rendesen belerondít az ember jól felépített terveibe. A kinti fizetésemből ki tudok egyenesedni annyira, hogy újra "jól fizető" ügyfél legyek. Mondjuk én a lakáscélú hitelfelvételt tartom egy orbitális ökörségnek. Most nem tudnék máshol élni, ha annak idején röghöz kötöm magam egy lakásvásárlással.
Monarchista 2012.03.13 08:54:53
@Shadowbull: Most sem alszom rosszul(már nem)mert amíg M.o-n esélyem sem volt állást találni itt egészen jól elvagyok az alacsonyabb státusz kínálta fizetésemből.
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Monarchista 2012.02.27 22:14:19
@lariflari: Nagy sikered lesz :)
Monarchista 2012.02.27 23:27:10
@osztrakmosogato: Hasonló kalandjaim és élményeim vannak és én sem bántam meg.
Monarchista 2012.02.27 23:30:43
@Let’s CRUD: Nekem csak festők melletti segédmunkás glettelő tapasztalatom volt. Egy barátom segített a tapasztalat meg jött apránként. Bátorság, és kérdezz körbe már kint élők között. Közvetítőt ne keress mert amelyik M.o-n külföldi munkát kínál annak a nagy része csaló(tisztelet a kivételnek). Csak olyan helyre menj ahonnan ismerős barát tud tapasztalattal szolgálni.
Stabil, szolidáris és méltányos gazdaságot kell teremteni, és olyan feltételeteket kell biztosítani, hogy tartós lendülethez juthasson a magyar gazdaság - jelentette ki Navracsics Tibor a Széll Kálmán Terv keddi ismertetésén. A közigazgatási és igazságügyi miniszter huszonhat…..
Monarchista 2012.01.02 00:22:52
@ne hazudozz megint: Fáj az igazság?
Monarchista 2012.01.02 00:24:34
@ne hazudozz megint: Nem homokba kell dugni a fejed, hanem felismerni a hibákat és tenni ellene. Amíg nem ismered fel az igazságot addig nem is tudsz tenni ellene.
Monarchista 2012.01.02 06:19:20
@király vagyok: Kamu roma vagy maradjunk ennyiben. Amilyen balfasz vagy csak a saját szívedet vágod ki a kenyérvágó késsel amikor a konyhában összeakad a két bot lábad és beleesel a késbe. Kérlek szépen menj át valami neked való fórumra mert a stílusod nem ide való. Másrészt van egy-két nagy probléma. Ha mondom a címem, hogy fogod megtalálni? Nem tudsz írni se helyesen akkor hogyan tudnád értelmezni a térképet? 1470 Km-re elegendő benzinhez nagyon sok pénz kell megéri az neked, hogy ennyit kifizess(már ha van autód) és még el is tévedj cserében? Használd ki azt az időt és olvasgass még egy kicsit, no és gyakorolj más fórumokon. Aztán amikor lesz egy kiforrott kulturált stílusod akkor nagy szeretettel visszavárlak egy egészséges eszmecserére. Ezt a kamu roma stílust meg szerintem hagyd a fenébe. Egyrészt nem áll jól neked másrészt ha az igazi romák észreveszik, hogy velük takarózol még bajod lehet. Tudod ők úgy kezdik, hogy combon szúrnak ami jó irány a gyors elvérzés felé. Szóval ne butáskodj inkább képezd magad azzal többre mész.
Tavalyhoz hasonlóan idén is kitesszük az álomfő beszédét, hátha esetleg valaki véletlenül vagy netán szándékosan kihagyta éjfélkor. "Tisztelt Honfitársaim! Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! A szertartásoknak különleges, varázsos erejük…..
Monarchista 2012.01.01 18:35:26
@Secnir: Göncz Árpád egy zseni ne is emlegessük még egy csillagrendszerben sem ezzel a hülyével.
 Sajnos vagy szerencsére (az idő majd dönt) a dolgok úgy fordultak, hogy Én lettem a hatalommal való szembenállás első számú jelképe. Nem szabad azonban elfeledni, hogy a DopeManTV alapvetően egy szórakoztató akcióvígjáték, így egy film erejéig most visszatérünk az…..
Az Info rádió weboldalának bulvár rovatában, megjelent egy cikk ami egy kis ideig (vasárnap)kint volt az Index címlapján. Aztán, hogy-hogy nem eltűnt és frissült a címlap. Tehát, hétfőn (amikor nyilván, több hírre éhes ember van az indexen is) már nem látható, az a szerintem…..
Monarchista "Kedves Vezér" arcai 2011.10.25 23:14:00
Találtam két képet, ami hűen tükrözi mennyire fontos a vezér számára, az alattvalóinak a véleménye. Néhol nyíltan néhol cselesen int be nekünk. Lehet hogy az első régebbi, de jól mutatja mi a módi Fideszéknél ha a munkáról van szó.    ..
A magyar Választók űrhajója a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott országot űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni…..
Monarchista 2011.10.25 08:58:58
Az elmék kifinomult ismerői egyre többször erősítik meg a közvélekedést, miszerint az ország miniszterelnökének kórisméje nem mutat kedvező változásokat.  Csipkelődnek, akik nem tisztelik, sőt gúnyolják a miniszterelnöki poszt jogos bitorlóját. Van is miért.…..
Az UTV-s stáb küldött nekem egy levelet amelyben az alábbiakat írják kissé sértődötten: Az Október 23.-i szolgáltatás kimaradásért megkaptuk a magunkét! Volt aki Orbán Viktor nevében írt nekünk, mások csak simán gyáva kommunistáztak!  Jómagam is írtam nekik mert…..
Monarchista Alulmaradók 2011.10.21 18:47:00
Ma több területen is alulmaradt Magyarország, megjegyzem megérdemelten. Az első vereség a Forma-1 világában érte az országot. A Hugo Boss által kiírt pályázaton amelyet a McLaren csapat kezeslábasának megtervezésére írtak ki. Függetlenül a magyar pályázó tehetségétől nem…..
Monarchista "Szép"új világ 2011.10.15 23:26:00
Ma a kedves vezér által kialakítani kívánt új világrendről szeretnék írni pár szót. Kezdjük az első vérlázító dologgal. „Újabb bűncselekményeket minősítene kiemelt jelentőségűnek a kormány.” „A sértett tanúként való meghallgatásának kivételével…..
Vannak tehetséges emberkék ebben az országban akiket a tömegmédia szó szerint elnyom. Túl szókimondóak és őszinték ezek a dalok a hatalom és a regnáló hatalom által uralt médiának...
Monarchista A MANYUP ügyhöz 2011.09.29 23:53:00
Engem is meglopott OV és bandája. Mert, bár megfizettem a járulékokat mégsem leszek jogosult az Állami nyugdíjra, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Amikor elindult a MANYUP köteleztek a belépésre (ŐK)mert az nekem jó lesz. Aztán, amikor nyilatkozni kellett, miért nem…..
Monarchista Szülői kudarcok 2011.09.29 22:16:00
 ..
Monarchista Sportos móka 2011.09.29 22:06:00
 ..
A „népszámlálással” kapcsolatos hozzászólásom egyben: A lakásra vonatkozó kérdőíven lévő azonosító szám felvezetése a személyi kérdőívre önmagában segít a kitöltő azonosításában. Tegyük fel valaki olyan választ ad, ami valahol, valakinek nem tetszik.…..
Monarchista Népszámlálás 2011.09.28 07:29:00
Éppen a minap olvasom az Indexen és itt a blogban a hasonló témában írt cikkeket, gondoltam én is elmondom mit gondolok erről és hogyan válaszolok amikor kell. Az indexen olvastam ezt a cikket index.hu/belfold/nepszamos/2011/09/27/anonim/ és az jutott az eszembe, hogy na tessék itt egy…..