Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszkornyifog

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luxemburg Európa és a világ egyik leggazdagabb helye, nyilván nem lehet olyan nehéz 10 olyan dolgot összeszedni, amiért jó ott élni – gondolná az ember. Szerencsére azért Vera posztja (ami természetesen a Tíz dolog-sorozatra íródott)  nem erre koncentrál, hanem olyasmikre, melyek kellemesebbé teszik…..
Csaknem egy évvel azután, hogy Ian Watkins énekest letartóztatták, feloszlott a Lostprophets. Az angol rockzenekar a Facebookon jelentette be, hogy ideje nyilvánosságra hozni, amiben ők már egy ideje biztosak, és nem zenélnek többet Lostprophets név alatt. Watkinst (a képen fehér…..
rosszkornyifog 2013.10.04 10:49:04
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Tele van az internet azzal az interjúval, amit az a nemrég leszerelt amerikai kommandós adott, aki lelőtte Osama Bin Ladent. A nyilvánvaló okok miatt csak mint Lövészként emlegetett katona nyilatkozatának a lényege, hogy nem kap munkát, hiába lőtte ő le az USA legnagyobb ellenségét,…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
rosszkornyifog 2012.06.08 13:11:40
@rug82: Szerintem sem kell téged kizárni innét. Jobb, ha mindenki tisztában van azzal, hogy igenis sok hozzád hasonló, aljas és korláltolt figura van közöttünk. Az angolt pedig nem ártana gyakorolni, cimbi. Vagy ne forszírozd! ;)
Informatikusok bebizonyították: a csekkadót lényegében lehetetlen teljes egészében kifizetni, az egy életre szól. „Úgynevezett végtelen ciklust, vagy rekurziót okoz a csekkadó befizetése” – magyarázta Kovács Arnold informatikus munkatársunknak. Mint Kovács…..
Elolvastam a cikkedet arról, miért baromság a most alakult Családtudományi Társaság álláspontja a házasság előtti szexuális kapcsolatokról. Meg a moziban a filmek, meg az élettársi kapcsolatok. Első blikkre Bulgakov Mester és Margaritájából Woland professzor jutott eszembe a…..
Előre borítékolható volt, hogy a felháborodni imádó amerikai közvélemény nem fogja pillanatok alatt elfelejteni M.I.A. vasárnap este bemutatott középső ujját, olyannyira nem, hogy másfél nap elteltével sem csitul, inkább fokozódik az ezt övező botrány. Most éppen ott tart az…..
Lana Del Rey – Born To Die (Universal Music) Talán még egyetlen előadónál sem került elő annyiszor a hitelesség kérdése, mint Lana Del Reynél. A vitákat az okozta elsősorban, hogy az Elisabeth Grantként anyakönyvezett énekesnő annyira gyanúsan jól megkoreografáltan lett…..
Az elmúlt másfél évben a megújulás korszaka lezárult, most a növekedés korszaka kezdődik, és ehhez minden eszközt igénybe kell vennünk - adta ki közleményben az NGM. Mint a minisztérium közleménye kifejti, jó eszköz lehet számunkra egy újfajta, már a saját érdekeink…..
Bár igazi turnét nem kapott Lou Reed és a Metallica közös lemeze, a Lulu, azért az év valószínűleg legnagyobb port vert lemezének pár darabját így is megismerhetjük élőben. A különleges párosítás tegnap például a Later ... With Jools Holland nevű angol tv-showban…..
Five Finger Death Punch – American Capitalist(Prospect Park)Első hallásra a Five Finger Death Punch semmi több egy tipikus amerikai metálzenekarnál, amiben az agresszív ének vagy a keményebb gitárok csak megágyaznak a popos dallamoknak. Nekünk, magyaroknak mégsem annyira távoli a…..