Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaxy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Korrupcióellenes harc 2016.05.23 07:07:00
A korrupcióellenes harc nem más, mint a háttérhatalom eszköze a szófogadatlanok elhallgattatására. Két ország, ugyanaz a példa. Romániában a Washingtonból vezérelt Korrupcióellenes Különleges Ügyészség olyan teljhatalommal rendelkezik, amit Robespierre és Sztálin is kissé…..
Tegnap volt tíz éve annak, hogy Magyarország – egyebek mellett Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, a balti államok, valamint Málta és Ciprus mellett – csatlakozott az Európai Unióhoz. Tíz év alatt sok minden történt, például korábban elképzelhetetlen módon…..
kaxy 2014.05.02 22:00:01
@Pink Petsch: Mar csak volt Kolozsvari.A termeles jelentos reszet Vasarhelyre hoztak.
Miért éppen Nairobi? Na, ez egy jó kérdés egy poszt elejére, mert valóban, hogyan kerül egy házaspár Kenyába Magyarországról? Erre is választ kapunk Barbara írásából, amiből kiderül az is, miért érdemes minél előbb helyi igazolványt kiváltani és mi történik akkor, ha…..
kaxy 2014.05.01 21:50:21
@mayree: Nezegettem en is az angol e-bay t de ott amit szeretem volna (mint pl. dell 17 es atmerovel)azok mind felujitott allapotuak voltak es en inkabb ujat szeretnek
kaxy 2014.05.01 21:50:21
@mayree: Nekem legalabb egy 15 os atmeroju kutyu kene es az ilyen atmeroju tabletek ara mar nagyobb mint a laptopoke ,legalabbis amiket en lattam
kaxy 2014.05.01 21:50:21
@Hari Seldon 2: en csak azt lattam hogy ma errol "beszelgetek" es en pont egy laptopot akarok venni.Az egyik ismerosom jon haza Amerikabol es meg nem tudja mit hozzon.ENNYI.
Ritka az olyan levél, melynek szerzője nyugat felől kelet felé költözne, így aztán úgy gondoltam, érdekes lehet a mai poszt, még akkor is, ha inkább tanácsot kérő, mintsem „tipikus határátkelős” (már ha egyáltalán van olyan…). Szóval a nagy kérdés: érdemes-e…..
Románia természetileg gyönyörű, a közterületek bár nem mindig tiszták, de alapvetően gyakran sokkal szebben vannak megépítve és időnként sokkal jobban felszereltek technikailag, mint nálunk. Tipikus példa erre a bukaresti metró. Le a kalappal. LCD kijelző és…..