Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mangapane

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
       Széles Gábor, a Nemzeti Zombihadsereg tábornagya az elmúlt 500 év legnagyobb növekedését és újabb Orbán-kétharmadot vár valamitől, ami heveny érdeklődést váltana ki az OPNI szakembereiben, ha sajnálatos (de kétségkívül előrelátó) módon nem…..
Az MTI Zrt. tízmillió forintra perli Balavány György publicistát két blogbejegyzése miatt. Említettek - az Elegem van a közszolgálatból!, illetve a Tisztogat és hazudik az MTVA: dokumentumokkal - a szerző saját blogjában, nem pedig a HVG véleményrovatában jelentek meg, tehát…..
A közpénzt herdálná, és hírnevén nyomna el még egy csikket a kormány, illetve a két éve dicsfényben úszó közmédia a Balavány-perrel. Lenne még visszaút, de ezt nem fogják használni. Nem is baj, talán a konstruktív ellenzék és a közmédia jogos támadói profitálhatnak…..
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mangapane 2012.07.15 19:50:22
A Manga cowboy mellett itt adják a város legjobb hamburgerét tesztünk szerint, szeretjük a steakjeiket és imádjuk a sajttortájukat, reggelizni azonban csak most evett el minket fene a Ringbe. Pedig több szempontból is kézenfekvő: egyrészt mindenhez közel van, az Andrássy út…..