Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenom-Én

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma pont két hete, hogy Kati friss, ropogós bankkártyája úton van az egyik budapesti OTP-fiókból a másikba. Azaz ez a hivatalos szöveg, az idegtépő ügyintézés közben ugyanis elárulták, hogy igazából több, mint 10 napig hazudtak, és a lap még útnak sem indult Újpestre.…..
Azzal akartuk kezdeni, hogy megfeszített brainsztorm-hegyekkel nyilvánvalóan van még mit kiaknázni a Gyõzike-mörcsandájzból, de aztán kiderült, hogy vájtszemû olvasónk, László vélhetõen egy illegális paklit vásárolhatott, legalábbis gyanús, hogy az irritáló…..
Fenom-Én 2008.01.18 18:41:38
Ausztriáról egy csomó rosszat el lehet mondani, de utcán árult téli csemegékben vitathatatlanul nagymesterek. Eszter régi szerelmünket, a csokibanánt találta meg Augsburgban, a mesekönyvből szalajtott nevű Christkindles Markt-on, a maga naturális formájában, miszerint banánt (nem…..
Megkésve vettük észre, hogy a Sága technikai vezetője válaszolt az egérszarosnak hitt virsli ügyében. Elnézést kért, amiért megkésve válaszoltak naiv ügyfélnek, valamint azt is elmondta, hogy nem egérszar, hanem valószínűleg füstölés során keletkezett pöttyök láthatók a…..
Vannak akik nem molotov-koktéllal, felvásárlással vagy ipari kémkedéssel igyekeznek hatástalanítani a konkurenciát, hanem egyszerűnek tűnő oszlopragaszokkal zavarják össze a boltba igyekvőket: Azt hittem, ilyen ember nincs, mikor megláttam a képen lévő falragaszt Gödön, a piros…..
Már szép a napunk, hogy elolvastuk Szabó László novelláját egy kelenföldi vécézésről. Olvassák el Önök is a kis, dülledt szemű emberke történetét! Kelenföld MÁV pályaudvar. Indulás előtti WC keresés. Meglepő volt, hogy a váróban szép nagy betűkkel ki van írva: WC és…..