Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wanekus

0 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először arra gondoltam, írok már én is erről a kitiltósdiról, mert hát ugye hogy ugye. Aztán jött az év legnagyobb baromsága, a házassági adókedvezmény. Tutira egy KDNP-s javaslat lesz ez, valamelyik eszetlen kiszabadíthatta a jobb kezét a kényszerzubbonyból és gyorsan…..
Varánusz Szíjjártó kínpadon 2014.10.21 07:33:55
Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai. Elvégre…..
QUESTION: Can I go to Hungary? MS. HARF: Yes. QUESTION: I know we don’t talk about Hungary very often, but apparently, the U.S. has issued entry bans on several Hungarian Government officials. MS. HARF: We have. QUESTION: We reported this over the weekend. And it comes, I believe, just as…..
wanekus 2014.10.21 20:18:08
@Gyuri bá:
A névsort a Pester Lloyd már tegnapelőtt megírta:
Vida Ildikó (Nav führer)
Habony Árpád (tudjukki)
Heim Péter (Századvég führer)
Girosz
Seszták Miklós (miniszter)
Lézer Janó (neduddgi)

Figyelmedbe ajánlom a Lézer Janit, aki ahelyett, hogy elbújt volna más taktikát választott, nála többet senki nem tudja egy percen belül éltetni a magyar-amerikai barátságot (lsd a szereplést a bizottsági meghallgatáson).
Orbán ideges, és van is miért: ez a beutazás-ügy egyre kínosabbá válik Magyarország számára. Egyre cikibb társaságba kerülünk, miközben a jobb klubokban már nem szívesen látnak minket.  Adják ki a bizonyítékaikat az amerikaiak, különben nem tudjuk komolyan venni a…..
OKJ-s képzés, államilag elismert oklevél. A magyar gazdaság fellendítése a megfelelő oktatáson áll vagy bukik, ezért a kormány a jövőben még nagyobb hangsúlyt tesz a képzésre, jelentette be Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter. A stratégia részeként szeptembertől…..
wanekus 2014.06.21 10:44:51
@doggfather: A Csuti Malacpersely példakép lesz :-)
wanekus 2014.06.22 16:32:23
@doggfather: A rossznyelvek szerint a Lőrinc csak a Vitya malacperselye :-)
Megj.: a rossznyelvek ebben az esetben olyan nyelveknek értendők, akik nem a Vitya valagában tanyáznak.
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..
wanekus 2014.06.14 15:51:17
@kosztarovics bácsi: Kosztarovics, Kosztarovics! Hát nem mondta senki az eligazításon, hogy ne saját fényképpel, fidesz szimpatizánsként beazonosíthatóan kommentelj?

A fa- és trágyatolvaj csuti família, pedig tényleg nem mentes az önérzettől. Legalább abból legyen elég, hamár becsületből nem jutott.
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult, rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Tóta W. Árpád:…..
wanekus 2014.04.06 12:17:54
Száz éve született a mai napon Bohumil Hrabal a legolvasottabb cseh író. Csehországban 2014 hivatalosan is Hrabal emléknév, az író emlékére limitált példányszámú, ünnepi 200 koronásokat nyomtatnak. Eközben Nymburkban egészen abszurd vita borzolja a kedélyeket: a helyi diákok…..
Van kellemesebb, mint amikor egy buta tolvajbanda és egy ukrán típusú jövő közül lehet választani. De a jelen állás szerint ha elpazaroljuk - tisztességből, becsületből - a szavazatot egy kisebb alternatívára, de facto az ukrán jövőre szavazunk. MInt ahogy akkor is, ha nem…..
wanekus 2014.03.22 21:45:03
@maxval a gondolkodó birca: Mert a Szájer Jocó meg a Káder Jani írta az ájpodján.
wanekus 2014.03.22 21:46:04
@wanekus: bocs. a szabályokat kimaradt
Annyira szeretem, amikor totálisan hülyének próbálnak nézni.  Elég nagyot szólt tegnap, amikor Wiedermann Helga könyvéből kiderült, hogy Matolcsy még annál is alkalmatlanabb volt gazdasági miniszternek, mint ahogy azt szinte az egész ország képzelte, pedig hát, lássuk be,…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
wanekus 2014.02.16 21:45:38
@alte trottel: Ímé, lássátok híveim Őt, ki jár a Genezáreti tó vizén! (tudjukki után!)
Sikerült leleplezned, hogy csak a nem newtoni szartengeren tud futni a Kisgömböc, de lassan a csuti jólétben felszaladt pocak megbosszulja magát, lassan elfogy a lendület és kezdődik a merülés. És a szarember odakerül, ahová való :-)
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
wanekus 2014.02.11 22:19:59
@bigmac:"Kishazánk összes nyerges Ifája épphogy elég..."
A nyerges Ifája nem is, de a Nyerges ÁFÁ-ja, még a Kisgömböcnek is megteszi :-))))
wanekus 2014.02.11 22:24:56
@Tyreo: Azért legyünk igazságosak a Kisgömböc kormányával, merthogy volt ezeknek három igazán jó törvényük/rendeletük is. Az első, hogy az, hogy kocsmában és étteremben nem lehet dohányozni, a második az, hogy a kamionok a sztrádán nem előzhetnek, a harmadik meg ... az most éppen nem jut az eszembe ;-)
Új frontot nyitottak a hazánkkal szemben ellenséges pénzügyi körök, és a helyzet ismét komolynak tűnik. Ezúttal ugyanis belülről támad az ellen. Szerencsére a jegybank résen van, és cselekedni is kész, ha a helyzet úgy kívánja. Minapi közleménye az Antiochiai Szent…..
wanekus 2014.02.08 17:27:24
@Szűcslaci: Aztán bögölytallérral fizethetnek a betyárkörtéért :-)
Eheti alkotásainkat is Érvsebész gondos gyűjtőmunkájának köszönhetjük. Át is adom neki a szót (P/c). Mindig is erősen hittem a civilség erejében — abban, hogy a polgárok képesek megszervezni magukat fontos ügyek érdekében. Nemrégiben találtam a megejtően aktív és…..
Örülünk, Vincent? Dán mese 2014.01.11 15:11:41
Szombat délelőtt volt. Signe éppen ebédet főzött magának otthonában. 35 éves volt. Egyedül élt. Megszokta már. A saját döntése volt, hogy így alakuljon az élete. Megtanulta, kitapasztalta, milyen kompromisszumokat érdemes megkötni és melyeket nem. Mi az a vonal, mi az a szint,…..
– Mennyi időre lenne szüksége Magyarország megszállásához?– Huszonnégy órára.– És ha ellenállnak?– Tizenkét óra.– Hogyhogy?– Elmaradnak az üdvözlő beszédek. Maximilian Freiherr von Weichs tábornagy - 1944     Eddig csak április elsejéhez kapcsolódtak viccek…..
wanekus 2014.01.03 12:09:02
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
"Kommunizmus nélkül nem lettek volna diplomások? Nem hiszem."
A Rőzsebajusz biztos nem, mivel csak azért vették fel a jogra és azért is végezhette el, mert a pereputtynak járt a tanácsköztársasági hős dédi után a pozitív diszkrimináció (ami elnézve ennek a baromnak a napi működését, még a megszokottnál is pozitívabb lehetett).
Ha meg maradt volna az a zsellérvilág, aminek az újraépítésében annyira remekel a mini szterelnök (csak Bánk bán helyett a Tiborcnak híják az uraságot), akkor a csuti törpnek a legjobb esetben csak az juthatott volna, hogy lovászfiú lehet a hercegi istállóban.
wanekus 2014.01.03 12:14:09
@infiel:
"Ezek után már csak a 2010-es 'Fülkeforradalom" emlékműve jöhet "

Azok az emlékművek már ott állnak minden falusi udvarban, hátul, kis szivecskével az ajtajukon, és a beltartalom is hajaz a Fidesz-re :-)
az elmúlt három évet megúsztuk megszorítások nélkül, akkor miért ne úszhatnánk meg a következőt is? Varga Mihály, 2013. október 17...