Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smm

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
smm 2011.06.06 16:17:15
@bruno futuro: Mélyen egyetértek veled, ezért is várom a választ az előbbi kérdésemre Világevőtől. Az étteremben sem fizetek azért, hogy bemehessek, a többi példa is rendben van. Minimum a felét leehetővé kellett volna tenni. De ha az volt a cél, hogy a szervezők, újsáígrók, gasztrósok, celebek jól elférjenek, ne kelljen sorbaállniuk, akkor tökéletes volt a koncepció. Akkor gondolom, mindenki elégedett. Viszont ha a nagyközönséghez akartak szólni az éttermek, olyanokhoz, akik nem biztos, hogy Encsig utaznak lutrira, akkor bizony figyelembe kellett volna venni azt, hogy a belépő áráért legalább 3 adag kaját lehetett enni. Tisztán látszott, hogy a szervezőknek is más volt az érdekük és más a "kiállítóknak". Szerintem sokan eljöttek volna, ha kicsit kisebb az arc. Vitathatatlan, hogy rengeteg pénzt öltek a rendezvénybe, nagyon profin volt megszervezve, de nem hinném, hogy ennyire kevés emberre terveztek 20 pontfeltöltő helyet. Nem szerencsés, hogy ilyen nagyképűen leszólod azokat, akiknek fizetniük kell mindenért, nem úgy, mint neked. (Ha fizetned kellett bent, akkor elnézést a feltételezésért.)
smm 2011.06.06 16:19:18
@bungee: Igazad van! Nem kell leszólni azokat sem, akik viszont nem mentek be ennyiért!
smm 2011.06.06 16:47:01
@világevő: Így is van. Senki nem volt átverve. Sokan mérlegeltek, osztottak, szoroztak és nem mentek be. De véleményük nekik is van. Te is tiszteletben tarthatod.