Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilthanas3

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap Olaszország egész területén nyolc órás általános munkabeszüntetést tartottak a szakszervezetek, a Berlusconi-kormány által tervezett megszorítások, valamint egyes munkajogok eltörlése miatt. Rómában a legnagyobb szakszervezeti tömörülés, a CGIL és egy kisebb,…..
Gilthanas3 2011.09.11 20:16:11
@Buzzword: Mondjuk az említett két mondat között ott van az, amiért az ember elolvasta a cikket, a megkérdezett emberek véleménye, hogy ők miért vannak kinn. A hír szent, a vélemény szabad; nekem az általad kiemelt részek is tetszenek.
Gilthanas3 2011.09.12 21:43:14
@Buzzword: tudom, hogy nem célszerű, de:
ebből a cikkből sikerült kiemelned nyilván a két legvitathatóbb részt. Az egyik a leírás része volt, a másik pedig a véleményé. Szerintem az objektivitásnak megfelelően ezek távol voltak egymástól, jól elkülöníthetően. A közbülső (az információszerzés szempontjából érdemi) részt teljesen átugorva összekapcsoltad, madj véleményt mondtál a cikk szerzőjéről.
Ugyanezt csináltad mellesleg a kommentemnél is, hogy a véleménykülönbség alapján lefikáztad személyemet, szintén nem értékelve azt, ami vitatható, tehát a cikkről való véleményemet.
Őszintén, kit érdekel, hogy mit gondolsz rólam?
Nem beszélve a kommentjeid vásári okosságairól.
Subba Mi a száma, mi a neve? 2011.08.16 11:39:00
Gilthanas3 2011.08.16 22:37:42
@fedkvas: Evvel egyetértek, nyilvánvalóan főleg a náci hatatalomátvétel után teljesen kiszolgálták őket.
Gilthanas3 2011.08.16 22:51:56
@Anti Anyag: Nyilván erre nem túl jó válasz az, hogy márpedig igen. Annyi biztos, hogy fenntartották akkor is, amikor a nácik kerültek itt hatalomra Sztójay Dömével. Nem tudom, hogy készült-e tanulmány arról, hogy milyen érzelműek voltak a csendőrök, de úgy vélem, hogy a második világháború alatti újvidéki szereplésük alapján nem hiszem, hogy buzgott bennük a tolerancia. S nyilván a hivatalos iratokba nem került bele minden, hiszen egy ilyen bajtársias szervezet tagjai összefogtak, főleg mivel a felettük levő szervek is őket támogatták. Hogy nácik voltak-e, nem tudom, viszont biztosan nem utasították el a nácizmust.
Egyébként érdekel a honlap címe, ahol fent vannak a csendőrségi dokumentumok, mert kíváncsi vagyok, mit írnak.
Ekkora forróságban nehéz néha divatosnak maradni, hiszen bármit megtennénk, hogy orvosoljuk a hőséget. Következzen most 5 rövid tipp, amivel könnyebb lesz túlélni ezt a nyarat is!  1. Laza konty: Talán a legnehezebben a hosszú hajunkat tudjuk elviselni ebben az izzadós időben.…..